Tribuna
PNL
BC CSU, direct în grupele FIBA Europe Cup. Sibienii își află adversarii pe 18 august
b.o.n.
667 vizualizari
BC CSU, direct în grupele FIBA Europe Cup. Sibienii își află adversarii pe 18 august
BC CSU Sibiu va juca, pentru al doilea sezon consecutiv, direct în grupele FIBA Europe Cup și își va afla adversarii în 18 august, atunci când este programată tragerea la sorți.

 

După un sezon încheiat mult prea devreme din cauza pandemiei de coronavirus și după mai multe luni în care cu toții am așteptat vești bune despre revenirea la baschet, ieri foru continental a anunțat informații noi referitoare la formatul pentru sezonul 2020/2021 al FIBA Europe Cup. Anul acesta sunt excluse tururile preliminarii, iar celor 16 echipe înscrise în FIBA Europe Cup, se vor alătura alte 11 echipe provenite din Bascketball Champions League. Acestea vor fi repartizate în 7 grupe, iar tragerea la sorți este programată pentru data de 18 august, se arată într-un comunicat de presă al clubului sibian.

”Abia așteptăm să revenim în competiții și ne bucurăm că vom juca, din nou, în grupele FIBA Europe Cup. Anul trecut am făcut o impresie bună și sunt sigur că în sezonul 2020/2021 vom folosi experiența acumulată pentru a ne prezenta și mai bine în Europa”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Boardul FIBA Europe se va reuni la data de 1 septembrie 2020, pentru a discuta, în funcție de evoluția pandemiei, datele de debut a partidelor oficiale.

Alături de BC CSU Sibiu, CSM Oradea va mai evolua, dintre echipele de la noi din țară, în această competiție, în sezonul 2020/2021.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Sibiu Guitar Meeting

qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia