Tribuna
PNL
Atletism: Iustina Madina şi Radu Ghiniţă, câte două medalii la Naţionalele de juniori II
Ovidiu BOICA
1602 vizualizari
Atletism: Iustina Madina şi Radu Ghiniţă, câte două medalii la Naţionalele de juniori II
Cei doi sportivi de la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii au luat "argintul" la aruncarea discului şi bronz în proba de aruncare a greutăţii.

Iustina Madina şi Radu Ghiniţă, sportivi pregătiţi la Clubul Sportiv Şcolar Şoimii de prof. Ion Manu şi Ligia Cuciorovschi, s-au întors de la Campionatele Naţionale rezervate juniorilor II cu câte două medalii. În prima zi a evenimentului desfăşurat în Capitală, în 13-14 iunie, cei doi au obţinut "bronzul" în proba de aruncarea greutăţii, Ghiniţă cu un rezultat de 14,74 metri, iar Iustina Madina, cu 14,02 m. A doua zi, în proba de aruncarea discului, cei doi atleţi sibieni au urcat pe locul secund, Madina cu un rezultat de 41,59 metri, iar Ghiniţă cu 46,24 m.
Un al treilea sportiv de la CSŞ Şoimii prezent la această competiţie, Paula Frîntu, s-a clasat în ambele probe în imediata vecinătate a podiumului.
"Suntem mulţumiţi de modul în care s-au prezentat copii noştri la această ediţie a Campionatelor Naţionale. Cele 4 medalii sunt rodul muncii lor de-a lungul unui an întreg", a declarat prof. Ligia Cuciorovschi.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia