Continental
Tribuna
Andreea Necşoiu, pe primul loc în clasamentul şcolilor sportive din judeţ
Atleta de la CSŞ Şoimii este urmată în clasament de Iulia Zudor (CSŞ Mediaş) şi Cristina Zdrenghea (CSŞ Sibiu).
Atleta de la CSŞ Şoimii este urmată în clasament de Iulia Zudor (CSŞ Mediaş) şi Cristina Zdrenghea (CSŞ Sibiu).

Atleta Andreea Necşoiu a fost declarată cea mai bună sportivă din judeţul Sibiu în ierarhia ce îi include pe sportivii şcolilor sportive. Necşoiu este dublă campioană naţională de juniori II la aruncarea suliţei. Anul acesta, în vară, la Campionatele Naţionale, sibianca a corectat recordul naţional, cu o performanţă de 44,34 metri, mai mult cu 35 de centimetri faţă de vechiul record, care de asemenea îi aparţinea. Sportiva pregătită de prof. Ligia Cuciorovschi şi Petre Manu a participat, printre altele, în 2014, la Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) din Olanda şi Campionatul Balcanic de atletism. Andreea Necşoiu a obţinut, în clasamentul mai sus amintit, 46 de puncte
În clasamentul şolilor sportive pe 2014, Necşoiu este urmată de o altă atletă, Iulia Zudor (33 puncte), de la CSŞ Mediaş, sportivă pregătită de prof. Vasile Hermann. Pe 3 se situează Cristina Zdrenghea (CSŞ Sibiu, patinaj viteză), o sportivă pregătită de prof. Cristina Andrei.
Locul 4 este deţinut de Cristina Costache (sărituri în apă), cu 29 de puncte, de la CSŞ Sibiu, unde este pregătită de prof. Ioan Badiu, la fel ca şi următoarea clasată, Diana Cucerzan (26 puncte).
Judoka Elena Constantin ocupă locul 6, cu 23 de puncte. Aceasta este pregătită de prof. Ovidiu Ionaş şi e legitimată la CSŞ Şoimii. Atleta Raluca Oprica (CSŞ Şoimii) se situează pe 7, cu 20 de puncte. Oprica este antrenată de prod. Adrian Toma. Andrei Şerbu (patinaj viteză, CSŞ Sibiu) este al optulea, cu 18 puncte. Şerbu este îndrumat de prof. Cristina Andrei.
Pe ultimele două locuri s-au clasat Dan Traian Aldea (culturism, CSŞ Şoimii, prof. Ioan Curtean) şi Andreea Bejan (atletism, CSŞ Şoimii, prof. Adrian Toma), cu 16, respectiv 14 puncte.comentarii
1 comentarii

Sarbatori fericite si La Multi Ani!!! tuturor sportivilor si celor implicati in activitatea sportiva de performanta.
hh
04.12.2014 09:06
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia