Tribuna
Sevis
Asta da lovitură! Ruben Albes se întoarce! Ibericul, comparat cu Julian Nagelsmann
b.o.n.
1888 vizualizari
Asta da lovitură! Ruben Albes se întoarce! Ibericul, comparat cu Julian Nagelsmann
Fostul antrenor al lui Hermannstadt și-a găsit angajament. El a ajuns pe banca echipei CD Lugo din Segunda Division, echipă aflată la retrogtradare. ”Cel mai tânăr antrenor din fotbalul spaniol”, conform herlado.es, are misiunea de a salva pe noua sa echipă de la retrogradare.

 

Ruben Albes se întoarce în iarbă, fostul antrenor al lui Hermannstadt semnând cu CD Lugo, o echipă din subsolul Segundei Division. Ibericul are greaua misiune de a o salva pe noua sa echipă de la retrogradare. Lugo ocupă locul 21, penultimul în cel de-al doilea eșalon din Spania, și se luptă pentru supraviețuire, conform sport.ro, cu Albacete, Sabadell, Alcorcon, Cartagena, Logrones și Castellon. Practic, lui Ruben Albes I se cere cel puțin repetarea performanței de anul trecut, încheiat pe 16 în Segunda Division, adică salvarea de la retrogradare.

Ruben Albes e de părere că noua sa echipă are șanse reale de a se salva de la retrogradare în cel de-al treilea eșalon. ”Echipa trebuie să demonstreze că poate. Eu voi da totul şi sunt convins că şi jucătorii vor lupta într-o manieră aparte. Avem o posibilitate reală să ne salvăm şi cred în acest grup de jucători. Vom arăta ca o echipă cu personalitate, care înţelege importanţa meciurilor” a declarat Ruben Albes înainte de meciul cu Real Zaragoza, de duminică, terminat la egalitate, scor 2-2.

Cu Zaragoza, Lugo a fost aproape de o primă victorie cu Ruben Albes pe bancă. Lugo a condus cu 1-0 la pauză, iar în partea a doua a avut 2-1, însă Zaragoza a egalat în minutul 97, în ultimele secunde!

CD Lugo n-a mai câștigat în Secunda Division de pe 23 ianuarie, contabilizând 9 înfrângeri în ultimele 15 partide.

La FC Hermannstadt, Abes a fost adus în locul lui Vasile Miriuță în primăvara lui 2020. Cu el pe bancă, echipa sibiană a câștigat 8 meciuri, a terminat la egalitate tot 8 jocuri, altele 10 încheindu-se cu rezultat nefavorabil pentru ”alb-roșii”.

 

Comparat cu Nagelsmann

 

Cel mai tânăr antrenor din fotbalul spaniel, conform herlado.es, este comparat cu Julian Nagelsmann, viitorul antrenor al lui Bayern Munchen.

”În urmă cu câteva zile, Bayern l-a transformat pe Nagelsmann în antrenorul cel mai scump din istorie, plătind o clauză de rezilere de 25 de milioane de euro. Nu i-a interesat că Julian Nagelsmann are doar 33 de ani. Încet, încet, fotbalul abandonează ideile preconcepute şi dă o şansă acestor antrenori foarte tineri. Asta a făcut şi Lugo, care l-a ales pe Ruben Albes pentru a încerca să se salveze de la retrogradare. Acum, este cel mai tânăr antrenor din fotbalul spaniol”, a notat sursa citată.

 

 

comentarii
1 comentarii

Julian Nagelsmann s-a náscut si a tráit la Landsberg am Lech
- localitate la doar 65 km de la München si 35 km de la Augsburg.

Asadar, este bavarez si s-a íntors acasá...
ger
03.05.2021 13:30
Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia