Adrian Mihai: "Rezultatul ne obligă!”">
Tribuna
Assault Protect, pe primul loc la "Cupa Bodyguard" Adrian Mihai: "Rezultatul ne obligă!”
Ovidiu BOICA
4095 vizualizari
Assault Protect, pe primul loc la
Firma sibiană de protecţie şi pază a obţinut trofeul, iar în concursul de trageri de a doua zi, separat de cel din cadrul evenimentului, s-a clasat pe locul secund. Prima ediţie a "Cupei Bodyguard" s-a desfăşurat pe parcursul a două zile, pe Litoral.

 

Profesionalismul de care a dat dovadă încă din primul an de apariţie pe piaţa agenţiilor de protecţie privată a fost probat de sibienii de la Assault Protect şi cu ocazia primei ediţii a "Cupei Bodyguard", eveniment care a avut loc, weekendul trecut, la Mangalia şi în staţiunea 2 Mai. Compania manageriată de Adrian Mihai, fost sportiv de performanţă în domeniul kickboxingului şi al artelor marţiale mixte (MMA), a ocupat primul loc, reprezentanţii săi remarcându-se prin capacităţile demonstrate de a oferi servicii de pază şi protecţie la o calitate de nivel european, clasându-se la final pe primul loc.

"Mulţumesc colegilor mei de la Assault, care şi-au dat silinţa, pe parcursul celor două zile de concurs, să execute cu profesionalism toate probele la care au fost supuşi. Consider că acest rezultat, locul întâi, e binemeritat. Acest rezultat nu ne face să ne culcăm pe-o ureche, dimpotrivă, vom continua pregătirea și perfecționarea constant pentru a da dovadă de profesionalism în această meserie și pentru a oferi  servicii de calitate la standard european. Doresc să mulțumesc tuturor celor care au organizat această competiție, în mod special domnului Dan Armeanu, președintele Asociaţiei Române de Protecţie Privată, președintelui Academiei Naționale Bodyguard, Mihai Constantinerscu, și Chief Instructor Nicolae Dogari, oameni care care s-au dedicat pentru a promova, antrena și perfecționa meseria de gardă de corp în România", a declarat, la final competiţiei, Adrian Mihai, managerul Assaul Protect.

 

Calificative excelente şi locul 2 la trageri

Duminică, 30 iunie, în staţiunea 2 Mai, a avut loc un concurs de trageri independent de "Cupa Bodyguard", la care sibienii de la Assault Protect au fost din nou la înălţime, clasându-se la final pe locul secund. Rezultatul este unul bun dacă ţinem cont de eforturile pe care le fac agenţii lui Adrian Mihai pentru a efectua exerciţiile de trageri.

"Consider că e un loc excelent, având în vedere că la Sibiu nu există poligon de tragere, iar noi ne deplasăm de fiecare dată sute de kilometri pentru a face tragerile în poligon. Adversarii noştri din acest concurs au sute de trageri la activ", a mai spus Adrian Mihai.

Concursul de trageri de la 2 Mai a fost arbitrat de consilieri şi supervizori cu experienţă din sistemul privat de pază din Italia, dar și de foști ofițeri superiori din cadrul SPP, armată, Poliție și trupele speciale.

"Assault s-a remarcat prin disciplină, ținută, iar la capitolele de pregătire fizică și reacție în fața unui pericol iminent au excelat. Chiar dacă pare simplu, a fi gardă de corp sau un agent de securitate bine pregătit nu este chiar așa de ușor", a adăugat managerul Assault Protect.

 

 

 comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA