Tribuna
Sevis
”Argint” pentru sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu la Raliul Argeșului
b.o.n.
544 vizualizari
”Argint” pentru sibienii Sebastian Barbu și Bogdan Iancu la Raliul Argeșului
Echipajul care a concurat pe o Skoda Fabia Rally2 s-a clasat pe locul secund, la 48 de secunde în spatele lui Simone Tempestini, campionul en-titre.

 

Echipajul sibian format din pilotul Sebastian Barbu și navigatorul Bogdan Iancu a terminat Raliul Argeșului, a cincea etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”, desfășurat vineri și sâmbătă, pe locul al doilea. Concurând pe o Skoda Fabia Rally2, cei doi au terminat la 48 de secunde și cinci zecimi în urma lui Simone Tempestini, campionul en-titre. Podiumul a fost completat de echipajul Dan Gîrtofan/Tudor Mârza, de asemenea pe o Skoda Fabia Rally2, care a sosit la două minute, 50 de secunde și cinci zecimi în spatele italianului.

Echipajul Simone Tempestini/Sergiu Itu, pe Skoda Fabia R5, s-a impus cu timpul de o oră, 7 minute și opt zecimi de secundă, potrivit site-ului Federaţiei Române de Automobilism Sportiv. Pentru Tempestini, aceasta este a treia victorie în acest sezon şi a treia în cursa argeşeană. Simone Tempestini conduce detaşat în clasamentul general al piloţilor după cinci etape.

Etapa a şasea a Campionatului Național de Raliuri ”Betano” va fi Raliul Moldovei Bacău (3-4 iulie).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia