Tribuna
AFF
Antoche: ”În continuare consider că avem 33 de puncte, sperăm să ni se facă dreptate la TAS”. Obiectivele fundașului de la Hermannstadt pentru 2023: play-off-ul și finala Cupei României
Ovidiu BOICA
2087 vizualizari
Antoche: ”În continuare consider că avem 33 de puncte, sperăm să ni se facă dreptate la TAS”. Obiectivele fundașului de la Hermannstadt pentru 2023: play-off-ul și finala Cupei României

 

Sosit în vara anului 2021 la Sibiu, după retrogradarea în Liga 2, Paul Antoche a fost unul dintre jucătorii care și-au adus aportul la revenirea în elită după numai un sezon, iar anul acesta competiționat și-a făcut debutul în Superligă. Fundașul a fost integralist în 10 din cele 21 de meciuri jucate de ”alb-roșii” în prima parte a sezonului.

Într-un interviu pentru pagina de Facebook a clubului, Antoche a vorbit, din cantonamentul din Antalya, despre această perioadă a pregătirii de iarnă.

”Suntem bine cu toții, până acum a fost un cantonament reușit, avem parte de niște condiții extraordinare. S-a lucrat foarte bine și sperăm să terminăm cu bine acest cantonament”, a spus Antoche.

Șesarul lui Hermannstadt crede că a fost o decizie bună de a nu face multe transferuri după ce a fost conturat lotul, la retrogradarea în Liga 2, considerând că astfel echipa a câștigat la capitolul omogenității.

”Contează foarte mult (n.a. că au fost păstrați majoritatea jucătorilor), pentru că avem deja doi ani de când jucăm împreună. N-au venit foarte mulți jucători în niciuna din perioadele de transferuri. Am format un grup extraordinar aici, cu băieți de caracter și cu jucători de valoare, bineînțeles, pentru că fără valoare și fără calitate nu am fi putut fi în Top 6. Avem un staff foarte bun care știe să facă tot posibilul să scoată ce-i mai bun din noi. Cred că omogenitatea și valoarea grupului nostru s-au văzut prin reultatele pe care le-am obținut pâîn acest moment”, a mai spus Antoche.

Fundașul central a făcut, cu această ocazie, o radiografie a anului calendaristic 2022, considerând că a fost unul foarte bun din toate punctele de vedere pentru sibieni. Antoche mai crede că Hermannstadt va recupera la TAS cele 9 puncte luate de comisiile Federației Române de Fotbal la sfârșitul anului.

”A fost un an greu, dificil, în prima parte, cu stresul cu promovarea, am reușit ceea ce ne-am propus, a urmat apoi pregătirea pentru Liga 1 (n.a. Superliga). Sunt foarte fericit nu numai că am debutat (n.a. în primul eșalon), ci și că am jucat și am făcut-o destul de bine, zic eu. Sper că am demonstrat că pot face față la nivelul primei ligi fără probleme. Despre parcursul nostru, eu zic că am avut un parcurs foarte bun. Nu știu dacă... N-aș vrea să zic dacă se putea mai bine, sau se putea mai rău. Avem punctele pe care le-avem, eu în continuare consider că avem 33 de puncte (n.a. cu cele 9 retrase de FRF). Până la momentul în care va veni decizia noi ne gândim că avem 33 de puncte și sperăm ca după meciul cu FFCSB, în capul nostru, să ne gândim că am putea avea 36 de puncte și am putea fi la două puncte de ei. Mai departe, nu depinde de noi, vom vedea ce se va întâmpla când va veni decizia de la TAS. Însă, am avut un an foarte bun din punctul meu de vedere, cu toții. Suntem foarte mulțumiți de ceea ce am realizat”, a adăugat fotbalistul.

Antoche a vorbit și despre speranțele pentru noul an, în care își dorește calificarea în play-off și să joace finala Cupei României, competiție în care ”alb-roșii” au ajuns până în sferturi.

”Să sperăm că va fi play-off-ul. Dacă vom recupera punctele, cu siguranță vom avea șanse foarte mari să fim acolo, în play-off. Dar, până atunci, nu ne putem gândi la altceva. Până la venirea deciziei mai sunt meciuri de jucat, trebuie să o luăm pas cu pas, trebuiesă acumulăm puncte. Orice s-ar întâmpla, trebuie să acumulăm puncte pentru că, în cazul în care va veni o decizie nefavorabilă... Referitor la ce îmi doresc de la sezonul ăsta, bineînțeles îmi doresc să fim în play-off. Țin foarte mult la Cupă și avem un parcurs bun, avem un culoar foarte bun și mi-aș dori din tot sufletul să ajungem în finală și, de ce nu, s-o câștigăm. Ar fi încununarea a două sezoane foarte, foarte bune, coroborat cu o intrare în play-off”, a mai spus Antoche.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA