Tribuna
Andrei Blejdea, aproape de FC Buzău! ”Sunt negocieri cu fosta sa echipă!”
b.o.n.
1430 vizualizari
Andrei Blejdea, aproape de FC Buzău! ”Sunt negocieri cu fosta sa echipă!”
© liga2.prosport.ro
Mijlocașul care a jucat în ultima parte a sezonului trecut pentru FC Hermannstadt nu a plecat în cantonamentul de la Bolu, el efectuând prima parte a pregătirii din această vară cu FC Buzău, echipa lui Cristi Pustai. Dacă oficialii ”alb-roșiilor” nu au vorbit despre situația jucătorului, președintele Buzăului a deconspirat că este aproape de a obține semnătura lui Blejdea.

 

Misterul creat în jurul lui Andrei Blejdea e pe cale să se risipească, fotbalistul adus în iarnă de FC Hermannstadt de la ”U” Cluj nefiind inclus în lotul cu care sibienii au plecat în cantonamentul din Turcia. Blejdea - care a înscris un gol în cele 4 meciuri în care a fost folosit de antrenorul Marius Măldărășanu - se află acum la FC Buzău, unde este dorit de antrenorul divizionarei secunde, medieșeanul Cristi Pustai.

Andrei Blejdea este încă sub contract cu FC Hermannstadt, dar liga2.prosport.ro notează că mijlocașul este cerut cu insistență de buzoieni, lucru recunoscut și de președintele acestora, Auraș Brașoveanu.

”S-a antrenat alături de noi, însă deocamdată încă sunt în negocieri cu fosta sa echipă (n.a. FC Hermannstadt). Sunt nişte mici detalii care trebuie stabilite în condiţii bune, atât pentru cluburi, cât şi pentru jucător. Sper să depăşim aceste mici hop-uri şi să îl avem la certitudini cât mai curând”, a precizat Auraş Braşoveanu, conform buzaul-sportiv.ro.






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA