Tribuna
Andreea Dragoman merge în America! Medieșeanca, în lotul pentru Mondialul de seniori
Ovidiu BOICA
496 vizualizari
Andreea Dragoman merge în America! Medieșeanca, în lotul pentru Mondialul de seniori
Sportiva legitimată în prezent la CSA Steaua tocmai a realizat o performanță notabilă, titlul european la dublu mixt, la Europenele de tineret, alături de Rareș Șipoș, iar acum merge în America.

 

După performanța de la Campionatul European U21 la tenis de masă, unde a obținut titlul de campioană continentală la dublu mixt alături de Rareș Șipoș și ”bronzul” la individual, medieșeanca Andreea Dragoman trece Oceanul în speranța de a scrie din nou istorie. Sportiva descoperită de prof. Gheorghe Vaida a fost inclusă în lotul național al României care va participa la Campionatul Mondial individual de seniori, ce va avea loc între 23 lși 29 noiembrie, la Houston, în Statetle Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Tenis de Masă pe site-ul și contul de Facebook proprii.

”Opt sportivi români se vor duela cu cei mai valoroşi jucători din lume la Campionatul Mondial individual, din Houston, Statele Unite ale Americii, între 23 noiembrie - 29 noiembrie 2021”, este anunțul făcut de FR de tenis de masă.

Cei opt sportivi sunt Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Ovidiu Ionescu, Cristian Pletea, Hunor Szocs şi Rareş Şipoş. Ei vor fi însoţiţi de antrenorii Viorel Filimon, Andrei Filimon şi Ionuţ Seni.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

E-pneu

PARCUL MEMORIAL  MULTICULTURA

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Muzeul Astra
codul postal
VISA MEDICA
Comunicat de presa
Licitatie publica

accentmedia