Tribuna
Anamaria Prodan, despre noul antrenor al lui Hermannstadt, spaniolul Ruben Albes: ”Va fi un Mourinho de România, va fi al doilea ”Reghe” în România!”
b.o.n.
1377 vizualizari
Anamaria Prodan, despre noul antrenor al lui Hermannstadt, spaniolul Ruben Albes: ”Va fi un Mourinho de România, va fi al doilea ”Reghe” în România!”
Impresara Anamaria Prodan, implicată în Consiliul Director la FC Hermannstadt, unde e reprezentată de fiica sa Rebecca, nu a fost dezamăgită de înfrângerea la scor (4-1) a ”alb-roșilor” la Ovidiu, cu FC Viitorul, luni seara. Mai mult, aceasta i-a luat apărarea ibericului de pe banca echipei sibiene, aflat la debut în Liga 1.

 

Anamaria Prodan, cea care l-a adus la FC Hermannstadt pe Ruben Albes, i-a luat apărarea spaniolului după eșecul de luni seara, cu FC Viitorul, scor 4-1. Impresara a declarat, la Look Sport, că Albes va fi ”un Mourinho de România”.

”Chiar nu sunt dezamăgită! Vine dintr-un alt fotbal, trebuie să-și cunoască jucătorii… Cred că este un antrenor tânăr, care va arata ceva în fotbalul românesc și care va învăța din fotbalul românesc. S-a dorit foarte mult o schimbare. Dacă cei de la Hermannstadt ar fi rămas cu antrenorul vechi sau ar fi adus un antrenor român, nimeni nu ar fi garantat că poate să țină echipa în prima ligă. Nici Mourinho nu-ți oferă o garanție, dacă-l aduci astăzi. Fotbalul nostru este atipic, este adevărat, dar eu cred foarte tare îl el. În agenția noastră, monitorizăm antrenori cum monitorizăm jucătorii. Este un plan schimbat de la cap la coadă. Ei fiind obișnuiți să joace minge lungă, probabil că aici a fost o problemă, că aici au încercat să joace fotbal. Când firma de impresariat a propus mai mulți antrenori, una dintre condiții a fost ca antrenorul să joace fotbal. Va fi un Mourinho de România, va fi al doilea Reghe în România. Asta îmi doresc! Îmi doresc să se salveze echipa, pentru că este o echipă frumoasă, cu suporteri frumoși. Asta cu schimbăm antrenorul și facem șoc e tot o mentalitate românească”, a afirmat Anamaria Prodan.

 

Deranjată de strategia lui Hagi

 

Anamaria Prodan a mai vorbit și despre alegerile lui Gică Hagi, antrenorul Viitorului, care a trimis în teren rezervele cu Chindia, iar cu FC Hermannstadt a aliniat cel mai bun ”unsprezece”.

”Am să răspund și eu ca președintele federației: Nu mi-a plăcut! Dar, fiecare are strategia lui, fiecare joacă cu juniorii când trebuie, când nu trebuie. Hagi s-a gândit probabil să dea o șansă jucătorilor tineri, dar nu mi-a plăcut. Să fim în ton cu federația”, a adăugat Anamaria Prodan, la Look Sport.

 

 

 

 

 

comentarii
2 comentarii

Reghe este soțul ,iar acesta este un al doilea Reghe ?
Ce părere are Reghe ?
Agenteur-X7
25.06.2020 17:17
o parasuta de Bucuresti ...ce cauta la Sibiu ? sa mai distruga ceva , desigur..... plus putina reclama personala .....o rusine pentru sibienii care o accepta !
marian nistor
26.06.2020 14:11
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia