Tribuna
Anamaria Prodan a luat coronavirus de la jucătorii echipei FC Hermanstadt!
b.o.n.
2043 vizualizari
Anamaria Prodan a luat coronavirus de la jucătorii echipei FC Hermanstadt!

 

Anamaria Prodan a confirmat, astăzi, că s-a îmbolnăvit de Covid-19. Impresarul implicat în acționariatul grupării sibiene prin intermediul fiicei sale Rebecca, membru în Consiliul Director, s-ar fi infectat, conform gandul.ro, chiar în urma unei întâlniri pe care a avut-o cu oficialii grupării de pe ”Municipal” și jucătorii acesteia, zilele trecute.
"A luat de la jucătorii ei. S-a izolat cu febră. Este, însă, optimistă. Va trece, cu siguranță, și peste acest moment", a declarat o persoană din anturajul impresarului pentru Gândul.
Anamaria Prodan a confirmat pentru playtech.ro că este pozitivă cu Covid-19, dar spune că nu are simptome grave. Soția lui Laurențiu Reghecampf a adăugat că ar fi primit rezultatul în momentul în care se pregătea să se întâlnească cu copii săi, reveniți în țară.
"Am avut noroc că mi-am făcut testul chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat că am Covid, nu am apucat să intru în contact cu ei. Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore. Mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat", a spus Prodan pentru playtech.ro.
AFC Hermannstadt a anunțat, cu o zi înaintea meciului cu Chindia Tîrgoviște, din 16-imile de finală ale Cupei României, că are 5 jucători și 3 persoane din staff depistate pozitiv cu Covid-19. Echipa sibiană a pierdut la penaltiuri, vineri seară, calificarea în optimile de finală ale competiției KO.
 

comentarii
1 comentarii

Numai de toapa asta mai avea nevoie sibiul, ca in rest le avea pe toate importate din sud, nord, de la mitici etc!
ion
02.12.2020 08:18
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia