Tribuna
Amical de gală pentru FC Hermannstadt pe terenul campioanei CFR Cluj
Ovidiu BOICA
1254 vizualizari
Amical de gală pentru FC Hermannstadt pe terenul campioanei CFR Cluj

Echipa sibiană și campioana en-titre, CFR Cluj, se vor întâlni într-un meci de verificare sâmbătă, 6 iunie, în Gruia. Atât pentru ”ceferiști”, cât și pentru Hermannstadt aceasta este prima partidpă după pauza de trei luni luată de Liga 1 din cauza pandemiei de coronavirus.
Fotbaliștii sibieni au încheiat, la finalul săptămânii trecute, cantonamentul în care au fost izolați vreme de două săptămâni.
În prima etapă de la reluarea campionatului CFR Cluj o va întâlni pe vicecampioana FCSB, în vreme ce Hermannstadt se deplasează la Sf. Gheorghe. Reluarea campionatului va avea loc, cel mai probabil, în weekendul 12-14 iunie.
 

comentarii
6 comentarii

Felicitări d le ziarist.Sunteți tot timpul cu un pas în fața pozarului (oltenașului) de la FC HERMANNSTADT !!!
Vasile
02.06.2020 23:16
Felicitări ție, ,,Vasile”! Ești cu mai mulți pași în urma tuturor! Ce nu știi tu, domnule bun de nimic, e că articolul de față este preluat de pe gsp, fără să fie atribuită sursa... Dar nu asta e relevant neapărat, ci modul superficial în care arunci cu noroi într-un om pe care nu îl cunoști și care foarte probabil nu ți-a făcut nici un rău. Îți dau un pont pentru nivelul tău de gâgă - ia caută pe siteul celor de la CFR sau pe pagina lor oficială de facebook și vezi dacă e dat ceva oficial despre vreun amical. La fel și pe canalele de comunicare FCH. Concluzia? Când va fi vreun meci amical perfectat și aprobat de LPF, ambele cluburi vor anunța. Între timp, tu poți să ridici osanele oricărui gazetar vrei tu, fiindcă oricum nu reușești să impresionezi pe cineva, frustratule! Felicitările tale sunt egale cu 0, impostorule! Rămâi cu bine în viața ta de mahalagiu slugoi
Mircea Claudiu sau Remus_a.k.a. ,,Vasile”
02.06.2020 23:27
Oltenașul pupincurist este promt și pe recepție
Oltena?ului
02.06.2020 23:44
Esti supărat d le fotograf că nu poți șterge comentariile care nu ți convin....ghinion....aici nu este pagină FCH unde tu faci ce vrei !!!
Sorin
02.06.2020 23:51
Asta sta toata ziua pe toate site-urile sa vada daca cineva comenteaza despre Hermannstadt. Culmea el nici nu e din Sibiu dar deh ce nu fac sudistii pentru bani. E agresiv baiatul, probabil e in fisa postului ordonata de umflat sa se bage peste tot in seama.
Fara olteni!
03.06.2020 04:23
Pentru cei care nu știu, inclusiv cel care a scris acest articol este oltean. Nimic rău în asta! E firesc ca rasele inferioare să fie invidioși pe cele superioare... De aici vine obsesia unora față de olteni
Mircea Claudiu scrie baliverne
04.06.2020 18:06
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia