FITS 2024
Tribuna
"Amazing" Vasinca luptă în Republica Moldova
Ovidiu BOICA
3395 vizualizari
Sportivul de la Kudokai va intra în "cuşcă" la Chişinău, în cadrul galei Eagles Fighting Championship. Vasinca îl va înfrunta pe Vasile Botnar, campionul de MMA al Republicii Moldova.
La o săptămână distanţă după ce a participat la Campionatul Naţional de K-1 kempo, la Bucureşti, Andrei "Amazing" Vasinca intră în "cuşcă" pentru duelul cu Vasile Botnar, campion al Moldovei la arte marţiale mixte (MMA). Evenimentul va avea loc vineri seara, la Chişinău. Eagles Fighting Championship este cea mai mare promoţie de MMA din Republica Moldova.
"Pentru sportivul nostru, acest meci e o piatră de încercare, având în vedere că şcoala de arte marţiale mixte din Republica Moldova este foarte puternică, cu o bază de selecţie mult mai mare decât cea din ţara noastră. De altfel, sportivii din Moldova sunt căliţi în tot felul de campionate interne şi internaţionale, blocul estic fiind renumit în acest sens, mai ales în disciplina Kombat Sambo, una dintre cele mai grele din lume. Botnar, campion de MMA în Moldova, e specialist în lupta la sol. Andrei şi Botnar se vor întâlni într-un meci din cadrul categoriei 77 kg", a declarat Adrian Mihai, antrenorul lui Vasinca. 
 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica