Tribuna
Am avut dreptate! Radu Neguț la FC Hermannstadt! Noul manager sportiv al Sibiului a absolvit Institutul ”Johan Cruyff”, la Barcelona
Ovidiu BOICA
1384 vizualizari
Am avut dreptate! Radu Neguț la FC Hermannstadt! Noul manager sportiv al Sibiului a absolvit Institutul ”Johan Cruyff”, la Barcelona
Fostul fotbalist sibian, care a mai făcut parte în trecut din managementul lui AFC Hermannstadt, revine într-o funcție de conducere la gruparea de pe ”Municipal”. El este noul manager sportiv și se numără printre cei implicați în politica de transferuri a clubului.

 

Așa cum TRIBUNA anunța încă de acum o lună, Radu Neguț s-a întors la AFC Hermannstadt. În vârstă de 39 de ani, sibianul revine astfel în managementul grupării de pe ”Municipal” după o absență de 2 ani. Neguț se va ocupa în special de transferuri și va încerca să-și pună în slujba clubului experiența acumulată după ce a absolvit cursurile de Management Sportiv & Leadership la Institutul ”Johan Cruyff” din Barcelona și a participat la un curs de scouting la nivel de Premier League. 
”AFC Hermannstadt vă anunță revenirea în cadrul clubului a unui bun coleg, dar și un profesionist de care ne leagă multe realizări! Este vorba despre Radu Neguț, care începând de astăzi (n.a. sâmbătă) va ocupa funcția de manager sportiv. Radu a făcut parte din echipa care a reușit promovarea din Liga 2 în Liga 1, dar și un parcurs de excepție până în finala Cupei României. (...) Sperăm ca experiența acumulată în domeniu să-i fie de un real folos la AFC Hermannstadt!”, a fost anunțul făcut de clubul sibian pe contul său de Facebook. 
Pe lângă relația cu președintele clubului, Claudiu Rotar, și cu membrii din Consiliul Director, Radu Neguț va colabora cu Sorin Boiangiu și Dănuț Perjă. 
Originar din Timișoara, Boiangiu este team manager la FC Hermannstadt. El se ocupă în special cu problemele organizatorice ale echipei, de genul deplasărilor, a locurilor de cazare, a cantonemantelor pe care le face echipa. Practic, e unul din gospodarii lui Hermannstadt.
Radu Neguț, în schimb, ca manager sportiv, are mai mult o funcție executivă. El supervizează practic toată activitatea la nivelul clubului și, mai important, se numără printre cei care au un cuvânt de spus în politica de transferuri a clubului.
Dănuț Perjă, directorul sportiv al clubului, își va continua munca pe care a făcut-o și până acum pe partea de documentație. El este omul de legătură al clubului de pe ”Municipal” cu Federația Română de Fotbal și cu Liga Profesionistă de Fotbal și în seama lui cade și problema cu licențierea.
”Din punctul meu de vedere, aducerea lui Radu Neguț a fost un pas foarte inteligent al conducerii noastre executive pentru că Radu este, în primul rând, un localnic, este un om care se pricepe foarte bine la fotbal și iubește foarte mult acest club deoarece a pus umărul în mod evident la creșterea clubului. După părerea mea, valorile locale trebuie ținute mereu lângă echipă și trebuie să profităm de experiența și de valoarea lor profesională. Cu siguranță ne va ajuta foarte mult”, a declarat team managerul AFC Hermannstadt, Sorin Boiangiu.

 

comentarii
4 comentarii

Bravo
Geo
09.01.2021 14:11
A mai pus umarul la desfiintarea unei echipe poate unii mai stiu.Era anul 2000 echipa se numea FC SIBIU(un nume mai normal decat Hermannstadt).
A fost omul de legatura impreuna cu nea Jean Gavrila care era antrenor si care la meciul de la pandurii s-au prezentat ca o echipa de judet.
Am pierdut calificarea si a urmat defiintarea.
Apropo domnul Radu era jucator la echipa Pandurii TG JIU adversarul nostru direct de la promovare.
Sper ca de aceasta data sa fie pt noi 100%
HAHAHA Production
12.01.2021 13:19
ce prostii scrii acolo?
Radu s-o ocupat de transferurile cand am promovat...
o adus jucatori buni, unii mai sunt si acum.
(radu crisan, stoica, bogdan rusu... inchizatorul care acum e la clinceni..)
@ HAHAHA Production
13.01.2021 15:25
pt timpitu care a raspuns:idiotule tu nu vezi ca este vorba de alta echipa in anul 2000 ce Academica clinceni mah handicapatule habar nu ai pe ce lume traiesti
cand esti prost de mic mare te joci
14.01.2021 10:50
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia