Tribuna
Alexandru Mățel s-a întors la FC Hermannstadt
Ovidiu BOICA
1871 vizualizari
Alexandru Mățel s-a întors la FC Hermannstadt
Echipa sibiană și-a rezolvat problema fundașului dreapta după despărțirea de Angel Bastos. FC Hermannstadt l-a readus pe Alexandru Mățel, ultima dată la Universitatea Craiova.

 

În sfârșit FC Hermannstadt a anunțat primul transfer, după ce se despărțise de Sony Mustivar, Luca Florică și Angel Bastos. Echipa sibiană a reușit să-i obțină semnătura lui Alexandru Mățel, un fundaș dreapta cu experiență. Mățel revine astfel la FC Hermannstadt după ce, de la Sibiu, plecase la Universitatea Craiova în urmă cu aproximativ un an.
În vârstă de 31 de ani, Măţel are în palmares 17 selecţii pentru echipa naţională a României şi a mai evoluat până acum la Farul Constanţa, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb şi Universitatea Craiova. Cu Dinamo Zagreb a reușit să cucerească trei titluri și două cupe ale Croației. Fundașul a semnat cu gruparea de pe ”Muicipal” până în vara lui 2022.
Pe lângă trofeele câștigate cu Dinamo Zagreb, Mățel mai are în palmares Cupa României și Supercupa, câștigate cu Astra Giurgiu.
Pentru FC Hermannstadt, fundașul a evoluat în 25 de meciuri, în Liga 1, fără să marchexe vreun gol. La Universitatea Craiova, Mățel n-a avut prea mare succes, el fiind folosit doar în 6 partide.
În prezent, cota de piață a fundașului de 31 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, este de 200.000 de euro.
Mățel s-a transferat la FC Hermannstadt din postura de jucător liber de contract după ce s-a despărțit de gruparea din Bănie în a doua parte a lunii septembrie. 
”Bine ai (re)venit la FCH, Alexandru Mățel! AFC Hermannstadt anunță cu bucurie revenirea unuia dintre cei mai iubiți fotbaliști care a îmbrăcat vreodată tricoul echipei! Este vorba despre fundașul lateral Alexandru Mățel, care s-a întors la FCH din postura de jucător liber de contract. Acesta a semnat pe o perioadă de un an și jumătate. În vârstă de 31 de ani, Alex Mățel are în palmares 17 selecții pentru echipa națională a României și a evoluat până acum la Farul Constanța, Delta Tulcea, Astra Giurgiu, Dinamo Zagreb (3 campionate și două cupe câștigate) și Universitatea Craiova. Alex a evoluat pentru AFC Hermannstadt cu doi ani în urmă și a pus umărul în lupta memorabilă pentru evitarea retrogradării în sezonul 2018/2019. Bine ai (re)venit, Alex!”, a fost mesajul postat de club pe contul său oficial de Facebook.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia