Tribuna
AFF
Alex Pelici, antrenorul FC Hermannstadt, după victoria cu Sepsi: ”Anul trecut, pe vremea asta, doar visam. Rețeta? Muncă și modestie!”
Ovidiu BOICA
3521 vizualizari
Alex Pelici, antrenorul FC Hermannstadt, după victoria cu Sepsi: ”Anul trecut, pe vremea asta, doar visam. Rețeta? Muncă și modestie!”

Antrenorul echipei sibiene, Alexandru Pelici, a vorbit despre atuurile jucătorilor săi, la finalul meciului cu Sepsi, câștigat cu 1-0, în etapa inaugurală a noului sezon al Ligii 1. ”Muncă și modestie!” este rețeta ”alb-roșilor” pentru performanțele din ultimul an, cu promovarea în Liga 1, finala Cupei României și, acum, primul succes în eșalonul de elită.


"Am jucat împotriva unei echipe care anul trecut a făcut o figură extrem de frumoasă. Sunt niște băieți minunați, care și-au dorit mult să ajungă aici. Anul trecut, pe vremea asta, eram în cantonament la Săcele și doar visam. Am suferit o singură înfrângere în tot sezonul trecut. Ce mai poți spune despre băieții ăștia? Muncă și modestie. Nu știu unde vom juca următoarele partide. Le mulțumim celor de la Târgu Mureș, care ne-au găzduit azi. Indiferent de calitatea gazonului, ne-au primit excelent. Aș vrea să ne întoarcem acasă, la Sibiu. Anul trecut am avut cea mai bună medie de spectatori pe teren propriu. Le mulțumim fanilor care au venit astăzi până aici. Îi iubim!", a declarat Pelici.
 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA