Tribuna
Alex Curtean salvează un punct cu ”lanterna” Astra! CS Comunal Șelimbăr, neînvinsă de 4 etape în Liga 2
Ovidiu BOICA
3073 vizualizari
Alex Curtean salvează un punct cu ”lanterna” Astra! CS Comunal Șelimbăr, neînvinsă de 4 etape în Liga 2

 

Echipa sibiană are patru meciuri la rând în campionat fără înfrângere. După succesele cu Dunărea Călărași și FC Brașov, a urmat remiza albă de pe ”Ghencea”, cu CSA Steaua, iar astăzi, un nou rezultat de egalitate, de data aceasta pe teren propriu, cu Astra.
Giurgiuvenii - care au arătat, la Avrig, că ocupă ultimul loc numai din cauza depunctărilor aplicate de FRF - au controlat prima parte a reprizei întâi, formația lui Eugen Beza echilibrând disputa spre finalul acesteia.
În partea a doua, lucrurile au stat cu totul altfel. Șelimbărenii au avut prim-planul, ratând câteva ocazii clare de a deschide scorul prin Ciocâlteu (47), Cârstean (48), Toni Suciu (64) - bară - și Tătar (71).
De marcat, contrar cursului jocului, au făcut-o oaspeții, Dragoș Gheorghe învingându-l pe Gal cu un șut la colțul lung, de la 20 de metri lateral dreapta (81).
Egalarea a venit din gheata lui Alex Curtean, cu un minut înainte de final, voleul mijlocașului trecut pe la Dinamo, de la 20 de metri, lăsându-l fără replică pe Moroz.  
În urma acestui rezultat, CS Comunal Șelimbăr a urcat pe locul 9, cu 11 puncte.
Eugen Beza a folosit următoarea formulă de echipă: Gal - Al. Vodă, Bg. Vișa, R. Crișan, D. Tătar (cpt.) - Monea, R. Boboc - Ciocâlteu, Antone, Al. Curtean - Cârstean. Au mai intrat Al. Neacșa, Al. Luca, T. Suciu, Roșu și Natea.

 

comentarii
1 comentarii

Alex Curtean e fiul lui Florin Curtean?
26.09.2021 11:20
Din aceeasi categorie
SEVIS

koenigfrankstahl

Compa

WISAG

A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
Licitatie publica

accentmedia