Tribuna
Al patrulea podium consecutiv din 2021 pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu. ”E plăcut să vezi din nou atât de mulți spectatori pe probe”
b.o.n.
923 vizualizari
Al patrulea podium consecutiv din 2021 pentru Sebastian Barbu și Bogdan Iancu. ”E plăcut să vezi din nou atât de mulți spectatori pe probe”
Cei doi sportivi sibieni s-au clasat pe locul secund la Raliul Sibiului, cea de-a șaptea etapă din campionatul intern, desfășurat weekendul trecut. Sebi Barbu și Bogdan Iancu rămân în cursa pentru un loc pe podiumul Campionatului Național de Raliuri ”Betano”. Echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu e singurul care a reușit să câștige o probă specială la Raliul Sibiului, toate celelalte șapte fiind adjudecate de campionul en-titre Simone Tempestini.

 

Weekendul trecut, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au obținut cea de-a patra clasare consecutivă pe podium la o etapă din Campionatul Național de Raliuri ”Betano”. Echipajul sibian a terminat pe locul secund Raliul Sibiului și revine pe locul secund în ierarhia generală din competiția națională.
Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au continuat seria de evoluții foarte bune și pe teren propriu Echipajul sibian a câștigat celebra ”specială” Șanta pe noapte și a terminat celelalte șapte probe speciale pe locul secund, după campionul en-titre Simone Tempestini, câștigătorul Raliului Sibiului.
Cu un program de doar șase etape în 2021, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au luat startul în Raliul Sibiului cu modelul Skoda Fabia R5 și au atacat încă de pe prima proba specială. Vineri, în prima zi din Raliul Sibiului, au fost programate 3 probe speciale, iar Sebastian Barbu și Bogdan Iancu au terminat pe primele două cu cel de-al doilea timp și au reușit să se impună pe celebra ”specială” Șanta de noapte.

“A fost o zi dificilă, dar care s-a terminat frumos. Atmosfera de pe probe a fost una specială și m-am simțit foarte bine să pilotez din nou acasă. E plăcut să vezi din nou atât de mulți spectatori pe probe, iar faptul că am reușit cel mai bun timp aici este ca o mică victorie. Este însă doar prima zi și ne mai așteaptă încă 5 probe foarte dificile și știm că pe macadamul din Raliul Sibiului se poate întâmpla absolut orice”, a spus Sebastian Barbu, după prima zi a Raliului Sibiului.  
Echipajul sibian și-a menținut evoluția constantă și în ziua a doua, reușind să termine cu cel de-al doilea timp pe fiecare specială, iar asta le-a asigurat locul secund și în ierarhia generală.

“A fost un raliu dur, așa cum ne așteptam, și am încercat să obținem un rezultat cât mai bun pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podium și în clasamentul general. Este al patrulea podium consecutiv din 2021 și acesta, de acasă, este cu siguranță cel mai frumos. Vrei să-I felicit pe Simone Tempestini și pe Sergiu Itu pentru victoria lor și să le mulțumesc tuturor partenerilor noștri, echipei de asistență tehnică și tuturor celor care sunt alături de noi în acest sezon din Campionatul Național”, a spus Sebastian Barbu, la finalul Raliului Sibiului.   
Susținuți de Pavel Group, Gorgandin, Foerch România, Haix, Elite Tactical, Jifa, Geometrica Architects, Yiippi Mango, EGLO România, naceleup.ro și Magnolia Residence Sibiu, Sebastian Barbu și Bogdan Iancu vor mai participa în aceest sezon la Raliul Iașului (3-4 septembrie) și Raliul Clujului (25-26 septembrie).


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Anii Drumetiei

koenigfrankstahl

eeagrantsmediu

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Compa
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA