Tribuna
AFF
Al doilea succes consecutiv al Mediașului, în Liga 3. Cristi Avram, din nou decisiv, cu o ”dublă”
Al doilea succes consecutiv al Mediașului, în Liga 3. Cristi Avram, din nou decisiv, cu o ”dublă”
© Facebook ACS Mediaș
Echipa lui Mihai Ianc a câștigat, sâmbătă, cu 2-1, pe Stadionul ”8 Mai” din Mediaș, cu 2-1 jocul cu ACS Tg. Mureș. Oaspeții au deschis scorul în prima repriză, dar după pauză căpitanul Cristi Avram a întors rezultatul. ACS Mediaș 2022 este pe locul 6 în clasamentul Seriei 9, cu 7 puncte, la trei lungimi în spatele liderului Unirea Ungheni.

 

Singura echipă din județul Sibiu prezentă în actualul sezon al Ligii 3, ACS Mediaș, a obținut, în weekend, al doilea succes consecutiv în campionat. Victoria cu Avântul Reghin (1-0) a fost urmată de cea cu ACS Tg. Mureș (2-1).

Formația vizitatoare a deschis scorul la un sfert de oră de la debutul întâlnirii când Ciprian Gliga l-a învins pe Fabio Blaga cu un șut la colțul lung din interiorul careului mare.

Ghanezul Emmanuel Baba a fost aproape de a restabili egalitatea, dar a lovit bara (33), astfel că medieșenii au intrat la cabine cu dezavantaj pe tabelă.

Jucătorii lui Mihai Ianc au reușit să întoarcă rezultatul în partea a doua. Mai întâi, Cristi Avram a egalat dintr-o lovitură de la 11 metri pe care tot el o obținuse.

Tot Avram a marcat golul prin care Mediașul a luat toate cele 3 puncte. Căpitanul nou-promovatei a reluat în plasă, cu capul, din centrarea lui Cristi Maxim, cu 10 minute înainte de finalul întâlnirii.

Antrenorul Mihai Ianc a început meciul cu ”unsprezecele” Fabio Blaga - Emanuel Baba, Antonio Vlad, Cristian Avram, Cosmin Zamfir, Tudor Man, Benjamin Hanzu, Cătălin Tineriu, Denis Ursu, Bogdar Rotar, Adrian Cîrstean.

În urma cestui rezultat, ACS Mediaș ocupă locul 6 în clasamentul Seriei 9, cu 7 puncte, iar în etapa viitoare va juca la Alba Iulia, cu CSU.

 

Nu s-a mai jucat pe ”Gaz Metan”

 

Dacă jocul de acum o săptămână s-a disputat pe fostul stadion al Gazului Metan, la fel ca cel din runda inaugurală a sezonului, cu Unirea Alba Iulia (0-0), de data aceasta echipa lui Mihai Ianc a jucat pe ”8 Mai”, o arenă omologată între timp și care poate găzdui, în tribuna sa, până la 1.000 de spectatori.

De altfel, medieșenii au ieșit pe gazon purtând un banner pe care era inscripționat ”Acasă, pe Stadionul Gaz Metan / Stadionul comunității din 1nul 1951”.

Este cunoscut faptul că instituția care deține arena de pe malul Târnavei Mari, Romgaz, solicită suma de 7.000 de euro pentru orice echipă care dorește să o închirieze pentru un meci, indiferent că e vorba de unul din Superligă, sau de Liga 3.

 

LIGA 3, SERIA 9, ETAPA A IV-A

METALURGISTUL CUGIR - CS UNIVERSITAR ALBA IULIA 0-5 (Rareș Popa '57, Valentin Serebe '59, '79, Răzvan Pîntea '63, '67) - vineri, 15 septembrie; UNIREA UNGHENI - GLORIA BISTRIȚA-NĂSĂUD 1-1 (Victor Astafei '42 / Vlasti Martinovici '19), UNIREA ALBA IULIA - VIITORUL CLUJ 2-0 (Marian Codrea '45, Răzvan Fetița '80), ACS MEDIAȘ - ACS TG. MUREȘ 2-1 (Cristian Avram '65 - penalti, '80 / Ciprian Gliga '15) - sâmbătă, 16 septembrie; AVÂNTUL REGHIN - INDUSTRIA GALDA - marți, 19 septembrie.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA