Tribuna
”Al 6-lea Jucător”, tentativă de record mondial. Revista CSU Fans cu numărul 200, cea mai mare din lume. Fondurile, pentru statuia lui ”Toci”
”Al 6-lea Jucător”, tentativă de record mondial. Revista CSU Fans cu numărul 200, cea mai mare din lume. Fondurile, pentru statuia lui ”Toci”

Claudiu Hila,președintele Asociației ”Al 6-lea Jucător”, a vorbit, astăzi, într-o conferință de presă, de nou proiect al suporterilor lui BC CSU Sibiu. În data de 11 mai, aceștia vor încerca să stabilească un nou record mondial, după cel de acum câțiva ani, când au jucat baschet în continuu vreme de 80 de ore. De data aceasta, ”Al 6-lea Jucător” va edita cea mai mare revistă din lume, una cu dimensiunile de un metru pe 1,6 metri și 24 de pagini, pe data de 11 mai, când CSU Fans Magazin ajunge la numărul 200.
”Ne bucurăm să anunțăm un nou proiect important al Asociației ”Al 6-lea Jucător”. De data aceasta nu vom mai juca 80 de ore, ci vom sărbători revista CSU Fans Magazin, care va ajunge la numărul 200 în data de 11 mai. (...) Sunt 13 ani de când edităm această revistă și cred că este singura revistă din baschetul românesc. Este editată de fani, cu suportul unor colaboratori din Oradea și din București. Cealaltă jumătate a obiectivului este aceea de a strânge bani pentru statuia lui Elemer Tordai. Ne dorim să avem această statuie lângă Sala ”Transilvania”, ori anul acesta, ori în 2020. Excedentul care va rezultat în urma acestei tentative de record mondial va fi direcționat către această statuie. Revista va avea un metru pe 1,6 metri, 24 de pagini... Revista va fi tipărită în 100 de exemplare pentru că recordul este pentru cea mai mare revistă din lume comercializată. Nu este pentru o singură revistă, pentru că o singură revistă se poate face cumva nelimitat ca și dimensiuni. Vom vinde aceste reviste, suntem obligați să o facem prin condițiile date, iar vânzarea acestora va începe în această seară. Primul loc de 30 de reviste vor fi puse în vânzare. Ele vor fi primite în ziua recordului, în data de 11 mai. De asemenea, vom avea 8 reviste în format normal cu atutografele unor persoane publice, personalități din baschet, din sportul românesc și chiar și chiar internațional”, a declarat Claudiu Hila în cadrul unei conferințe de presă.
Special pentru acest eveniment a venit la Sibiu, de la București, Virgil Stănescu, fostul căpitan al națioalei de baschet a României, care va fi ambasadorul proiectului.

  • ”Mă onorează să fiu aici. Întotdeauna mi-a plăcut atmosfera din Sibiu. Vă felicit pentru numărul 200, este un lucru extraordinar. Sunt multe publicații care nu au ajuns la numărul 200, la nivel național. Cred că comunicatea baschetbalistică din Sibiu este cea mai frumoasă, e diversă - familii cu copii, tinri, bătrâni, nu contează ce - respiră baschet și asta mă face să mă simt extraordinar la meciurile lui CSU. Vă urez baftă. Mi se pare extraordinar proiectul, de asta rezonez cu ceea ce faceți și cu valorile pe care le aveți. Rezonez cu direcția pe care ați luat-o în acțiunea Maratonului pentru ”Toci”. (n.a. Tordai) A reprezentat un lucru foarte frumos pentru CSU și a devenit un simbol pentru CSU, pentru Sibiu și pentru fani, un idol pentru copii și ceva către care să aspiri”, a afirmat Stănescu.

Cele 100 de numere ale reviste cu numărul 200 a CSU Fans Magazin va fi tipărită cu ajutorul Wordwide Print. La evenimentul de astăzi, Tudor Hossu, reprezentantul acesteia, a declarat că pentru compania sa acest proiect este o provocare și a recunoscut că a întâmpinat unele dificultăți în tipărirea revistei la aceste dimensiuni.
”Pentru noi, într-adevăr a fost o provocare, pntru că nu ne gândeam că va putea fi realizabilă o astel de revistă. Prima dată când am luat legătura, nu am spus ”NU!”, dar eram destul de sceptic. Totuși, am reușit să găsim o variantă prin care să tipărim la dimensiunea asta destul de mare. Este o dimensiune ieșită din tiparele obișnuite pentru că nu se încadrează la nicio tehnologie prin care, în momentul de față, să putem tipări în România la o tipografie obișnuită. De aceea, serviciile pe care le aducem noi unei tipărituri de mari dimensiuni, puțin diferite de tipărire de ziare, broșuri ș.a.m.d. pe care le fac tipografiile obișnuite, ne permit să jonglăm puțin cu materialele și am reușit să facem câteva săptămâni de probă. Au fost câteva probe chiar mulțumitoare și, în final, am înțeles că cei care se ocupă de omologarea recordului au acceptat, e OK calitatea. Ne face foarte mare plăcere să fim implicați în acest proiect și îl privim mai mult decât o colaborare, îl prvim ca o provocare pentru noi”, a spus Hossu.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia