Tribuna
AHC Potaissa 2 Turda - HC Sibiu / ”Urșii” ies din hibernare
b.o.n.
836 vizualizari
AHC Potaissa 2 Turda - HC Sibiu / ”Urșii” ies din hibernare
Handbaliștii sibieni joacă, marți, 5 februarie, de la ora 16:00, la Turda, primul meci oficial din noul an. HC Sibiu l-a transferat pe Paul Giurgiu, un jucător care poate evolua atât inter, cât și extremă stânga.

 

După două luni de pauză, eșalonul secund masculin de handbal s-a reluat în weekendul trecut. În prima etapă din noul an, HC Sibiu va juca în deplasare, la Turda, cu echipa locală AHC Potaissa 2. Cele două formații s-au întâlnit până acum de două ori în acest sezon, fiecare câștigându-și meciul de acasă.
  • ”Echipa de seniori debutează în partea a doua a Diviziei A în deplasare la AHC Potaissa Turda. Dacă, în prima etapă a acestui sezon, în septembrie,  am pierdut meciul pe terenul celor din Turda, de data asta vom încerca să obținem un rezultat pozitiv, chiar dacă avem probleme de lot, Blaga și Pasere nefiind apți pentru acest meci. Suntem conștienți că nu o să avem un joc ușor. Echipa din Turda a avut evoluții foarte bune pe teren propriu. Vom încerca să facem astfel încât să luăm toate punctele puse în joc”, a declarat președintele HC Sibiu, Matei Damian.
 
Transfer de la o echipă din Liga Națională

Sub comanda lui Matei Damian și Dorin Purcărea, la HC Sibiu, a ajuns un handbalist de la CSM Făgăraș, echipă din Liga Națională. Paul Giurgiu joacă atât inter stânga, cât și extremă stânga. El a venit sub formă de împrumut și poate juca în meciul de mâine. Giurgiu a mai evoluat pentru HC Sibiu și în turul sezonului trecut.
  • ”Paul e un jucător tânăr, cu calități foarte bune. A venit sub formă de împrumut până la final de sezon, de la echipa de Liga Națională CSM Făgăraș. Paul a mai evoluat la noi, tot pe bază de împrumut, în turul sezonului trecut și a făcut-o bine. Din păcate, apoi a suferit o accidentare care l-a ținut departe de handbal. Are avantajul că poate evolua atât la linia de nouă metri, cât și pe postul de extremă stânga și suntem convinși că aportul lui o să fie pozitiv pentru echipa noastră în cea de-a doua parte a campionatului”, a mai spus Matei Damian.
După partida cu AHC Potaissa 2 Turda, pentru HC Sibiu urmează încă un meci în deplasare, pe terenul celor de la HCM Sighișoara, în data de 9 februarie.
 
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia