Tribuna
Adversar din Liga 2 pentru Gaz Metan în optimile Cupei României
b.o.n.
636 vizualizari
Adversar din Liga 2 pentru Gaz Metan în optimile Cupei României
© prosport.ro

 

După ce a trecut de prim-divizionara FC Vountari cu 6-0 în 16-imile de finală, echipa din Mediaș va da peste o formație din Liga 2 în optimile Cupei României. Gaz Metan o va întâlni pe Viitorul Pandurii Tg. Jiu, pe terenul gorjenilor, miza fiind calificarea în sferturile de finală.
Șocul optimilor este meciul dintre Dinamo și FCSB, conform tragerii la sorţi de astăzi, de la Casa Fotbalului.


Programul complet al meciurilor din Cupa României este următorul:
Universitatea Cluj - UTA Arad
Gaz Metan Mediaş - Viitorul Pandurii Tg. Jiu
Turris Oltul Tr. Măgurele - Dunărea Călăraşi
Astra Giurgiu - ASU Poli Timişoara
CSM Politehnica Iaşi - Petrolul Ploieşti
Chindia Tîrgovişte - Farul Constanţa
Dinamo - FCSB
FC Botoşani - Universitatea Craiova


Jocurile din cadrul optimilor de finală ale Cupei României vor avea loc în ziua de 10 februarie cu începere de la ora 13:30, cu exceptia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.
Jocurile din optimile şi sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. În cazul în care jocurile din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programat pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.
În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.
În conformitate cu principiile de desfăşurare ale competiţiilor fotbalistice pentru sezonul 2020-2021, adoptate în cadrul şedinţei Comitetului Executiv al FRF din data de 18 august 2020, meciurile din cadrul Cupei României care nu se pot disputa din cauza rezultatelor pozitie la testările pentru COVID-19 nu se pot reprograma.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia