Tribuna
(ACTUALIZARE) Juniorii lui Alex Kovacs, debut cu victorie la turneul final al CN U16
Ovidiu BOICA
2609 vizualizari
(ACTUALIZARE) Juniorii lui Alex Kovacs, debut cu victorie la turneul final al CN U16
Cea de-a doua echipă de juniori a lui CSU Sibiu calificată la turneul final al Campionatului Național, cea de U16, a câștigat, astăzi, cu scorul de 76-71, meciul cu BC Slam Bucureşti
ACTUALIZARE
CSU Sibiu a debutat cu dreptul la turneul final al Campionatului Naţional U16, ce se desfăşoară în aceste zile, la Cluj-Napoca. Echipa pregătită de Alex Kovacs s-a impus cu scorul de 76-71 în faţa celor de la BC Slam Bucureşti.
Pentru CSU Sibiu au marcat Paul Bogdan (29 puncte), Alex Grama (16), Vlad Golea (15), Darius Vintilă (10), Patrick Pascu (3), Victor Bogdan (două) şi Robert Oprişiu (unul). 
Joi, de la ora 10:00, CSU Sibiu întâlneşte echipa CN "Aurel Vlaicu" Bucureşti.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ
Echipa pregătită de Alex Kovacs debutează, în această după-masă, la turneul final al Campionatului Național U16 ce are loc la Cluj-Napoca. CSU Sibiu a fost repartizată într-o serie cu trei formații din București, iar prima pe care o va întâlni este BC Slam. Celelalte două formații din Capitală sunt CN ”Aurel Vlaicu” și CS Spike, ultima calificându-se în urma unui turneu de baraj. Meciul cu BC Slam și cel de mâine, cu CN ”Aurel Vlaicu”, programat să înceapă la ora 10:00, se vor disputa în Sala ”Horia Demian”, iar cel de vineri, cu CS Spike, se va juca de la ora 14:00, în Sala Polivalentă.
Sâmbătă și duminică sunt programate să se dispute meciurile pentru locurile 5-8, precum și finalele.
”Ne dorim să facem două victorii, să trecem de faza grupelor, ceea ce ne-ar asigura minim locul 4. Ar fi extraordinar să reușim acest lucru, ținând cont ca suntem pentru prima dată la turneul final”, a afirmat Alexandru Kovacs, antrenorul CSU Sibiu U16.
Din lotul CSU Sibiu U16 fac parte: Victor Bogdan, Paul Bogdan, Darius Vintilă, Vlad Golea, Alexandru Grama, Radu Zărnescu, Rareș Malene, Sebastian Buțiu, Robert Oprișiu, George Potera, Patrick Pascu, Radu Golea, Paul Popa și Andy Călin.
 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA