Tribuna
PNL
(ACTUALIZARE) Dani Coman confirmă despărțirea de Hermannstadt: ”Sub nicio formă nu voi reveni!” E mândru de realizările de la Sibiu. Patru posibile motive ale ”divorțului”. Rotar: ”A mai plecat o dată și s-a întors!”
b.o.n.
1432 vizualizari
(ACTUALIZARE) Dani Coman confirmă despărțirea de Hermannstadt: ”Sub nicio formă nu voi reveni!” E mândru de realizările de la Sibiu. Patru posibile motive ale ”divorțului”. Rotar: ”A mai plecat o dată și s-a întors!”

 

Fostul portar Dani Coman a vorbit, imediat după meciul de la Arad, câștigat de sibieni cu 3-1, despre despărțirea de FC Hermannstadt. Oficialul a confirmat că nu va mai continua la echipa sibiană și exclude posibilitatea de a reveni asupra deciziei. Fostul președinte executiv susține că este mândru de realizările avute cu FC Hermannstadt, dar a evitat să facă cunoscute motivele pentru care și-a înaintat demisia, excluzând însă varianta că ar fi probleme de ordin financiar la club.

”Nu, sub nicio formă nu voi reveni (n.a. asupra deciziei de a demisiona). Sunt fericit pentru meciul de azi (n.a. vineri). Nu am decât cuvinte de laudă pentru tot ceea ce am întâlnit la Sibiu, de la patroni, la suporteri șa oamenii cu care am lucrat. Sunt mândru de realizările pe care le-am avut, de performanțele obținute, sunt mândru că am văzut oamenii fericiți dar decizia este luată și cred că este mai bine pentru toată lumea.

Nu se pune problema financiar, băieții sunt cu banii la zi, deci nu există probleme financiare la Hermannstadt în momentul de față. Din contră! Echipa are stabilitate din punct de vedere financiar. Din punct de vedere sportiv echipa este foarte bine. Cred că las acest club acolo unde merită și unde-și doresc oamenii, pentru că s-au făcut eforturi pentru ca această echipă să continue atunci când echipa a retrogradat. Oamenii au înțeles. Eu sunt mândru că am putut să aduc, bineînțeles împreună cu colegii mei, împreună cu tot ceea ce înseamnă Hermannstadt în momentul de față, pentru că n-am făcut-o singur, n-aș fi putut s-o fac singur. Dar sunt fericit că am avut realizări la Sibiu și până la urmă asta este cel mai important, să rămână ceva după tine”, a spus Dani Coman la microfonul DigiSport.

 

Posibile motive despre ”divorțul” Coman - FC Hermannstadt: CFR Cluj, FC Argeș, LPF sau disensiunile cu finanțatorii clubului

 

Conform unor surse, despărțirea dintre FC Hermannstadt și președintele executiv Dani Coman s-ar fi realizat după o serie de discuții avute în contracdictoriu cu cei care susțin financiar clubul, în special Ștefan Băcilă. Acesta ar fi avut de reproșat rezultatele mai puțin convingătoare ale ”alb-roșilor” din ultima vreme, în condițiile în care, a spus-o chiar Dani Coman, salariile sunt plătite la zi. Cert este însă că Hermannstadt încă nu a ieșit din insolvență, astfel că, și dacă ar obține dreptul de a juca în cupele europene, nu ar putea-o face.

Se vorbește, de asemenea, despre interesul altor echipe pentru Dani Coman, și anume CFR Cluj, de unde tocmai a plecat Cristi Balaj, dar și de FC Argeș, unde este dorit de mai multă vreme, ocazie cu care s-ar întoarce practic acasă, el debutând în fotbal la gruparea din Trivale.

Nu în ultimul rând, Coman nu și-a ascuns interesul pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal. Chiar dacă alegerile pentru funcția de conducere a LPF-ului sunt de-abia în 2027, este posibil ca aclualul președinte, Gino Iorgulescu, să facă mai repede un pas în spate, astfel că s-ar putea să avem alegeri anticipate.

 

Claudiu Rotar nu exlude o nouă revenire

 

Pe de altă parte, unul dintre cei care susțin financiar echipa de pe ”Municipal”; Claudiu Rotar, susține că motivele pentru care Dani Coman a ales să se despartă din nou de FC Hermannstadt ține de motive pesronale ale fostului portar, dar nu exclude posibilitatea ca acesta să revină în viitor.

”Dani (n.a. Coman) a mai plecat și s-a întors. Orice e posibil. E liber să vină oricând. N-am închis la nimeni ușa. A mai plecat o dată, s-a întors, la noi nu există chestia aia, să se închidă ușa”, a spus Rotar la DigiSport.

 

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

FC Hermannstadta rămas fără președinte executiv chiar înainte de meciul cu UTA Arad, pe care-l dispută la această oră, în etapa a IV-a a play-out-ului. Dani Coman a confirmat, pentru Gazeta Sporturilor, că și-a înaintat demisia.
”Vă rog să mă înțelegeți. Avem un meci important și cred că e mai bine să vorbim după meci. Am demisionat și voi vedea ce voi face. Nu am semnat cu nimeni din moment ce n-am reziliat aici”, a declarat Dani Coman.
Conform unor surse, Coman ar urma să ajungă la FC Argeș, în Liga 2. Aceleași surse susțin că despărțirea de FC Hermannstadt vine după o serie de dinsensiuni între fostul portar și finanțatorii clubului de pe ”Municipal”.
Revenim cu amănunte!






comentarii
2 comentarii

DC nu pleca ! Se vor crea condiții și sperăm ca Patronii echipei să ajungă la o înțelegere amiabilă și de durată ca dumneavoastră să rămâneți la echipă !
Păcat! Păcat! Păcat !
Probabil că dumneavoastră vreți performanță și ați cerut mai mult de la patroni iar dacă dânșii nu pot oferi atunci este o problemă !
Insolvența a dispărut, din sezonul viitor vrem participarea Intr-o cupă europeană sau câștigarea Cupei României !
Poate că Patronii echipei nu pot garanta aceste obiective !
Eu sunt 100% sigur că DC nu va pleca de la echipă !
Dacă pleacă atunci plec și eu !
Se crează un precedent !
Eu sunt 100% că DC merită mai mult poate un post de Președinte la LPF în locul Domnului Gino Iorgulescu !
Știre preluată de pe Postul TV Digisport1!
Leonard
12.04.2024 20:01
Probabil ca intarzierea iesirii din insolventa a determinat despartirea. Este mai comod sa stai in insolventa. O revenire la starea normala, coroborata cu alte artificii facute de creditori, nu ar duce la nimic bun.
me
13.04.2024 18:17
Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA