Tribuna
(ACTUALIZARE) Alex Răuță a reziliat contractul cu FC Hermannstadt chiar în ziua în care și-a pierdut tatăl! ”Are o vârstă, e șansa lui”
Ovidiu BOICA
3731 vizualizari
(ACTUALIZARE) Alex Răuță a reziliat contractul cu FC Hermannstadt chiar în ziua în care și-a pierdut tatăl! ”Are o vârstă, e șansa lui”
© sportpictures.eu

 
(ACTUALIZARE)
 
Clubul sibian a confirmat, astăzi, rezilierea contractului cu Alexandru Răuță, mulțumindu-i pentru prestațiile avute în tricoul alb cu roșu, dar a anunțat totodată că jucătorul și-a pierdut tot astăzi tatăl, transmițându-i condoleanțe jucătorului și familiei îndurerate.
”Îți mulțumim pentru tot, Alexandru Răuță!
AFC Hermannstadt și mijlocașul defensiv Alexandru Răuță au reziliat înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Îi mulțumim încă o dată lui Alex pentru prestațiile avute în tricoul echipei noastre și îi dorim mult succes în noua provocare a carierei, una pe care știm că și-a dorit-o foarte mult și că o merită. 
Rămânem alături de Alex și prin gândurile noastre de compasiune, după ce astăzi fostul nostru fotbalist și-a pierdut tatăl... 
Condoleanțe familiei îndurerate!...”, a fost anunțul făcut de clubul sibian pe pagina oficială de Facebook.
 

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Deși are un lot subținre din punct de vedere numeric, echipa sibiană va mai pierde un jucător. Este vorba despre mijlocașul Alexandru Răuță, care va semna cu o formație dintr-un campionat din lumea arabă, formație din al doilea eșalon.

Anunțul a fost făcut de antrenorul Marius Măldărășanu în conferința de presă de după meciul cu FCSB, de duminică seara, pierdut cu 1-0, pe ”Municipal”.

”L-am lăsat să plece pe Alex Răuță, pentru că are o ofertă de la arabi, liga a doua, pe un salariu mult mai mare. A venit la noi să ne spună să-l lăsăm să plece, având și-o vârstă, este șansa lui și-atunci, chiar dacă suntem totuși puțini datorită problemelor medicale, ne-am gândit că este șansa lui și că e bine pentru el, dar va trebui rapid să ne acoperim, săptămâna asta”, a declarat Măldărășanu.

Tehnicianul ”alb-roșilor” a adăugat că își mai dorește un fundaș central și un mijlocaș, existând posibilitatea ca în aceste zile să fie completat lotul cu doi jucători: ”Mai avem nevoie de doi jucători, probabil vor veni, suntem în discuții, un mijlocaș și un fundaș central, pentru că avem probleme acolo”.

În vârstă de 31 de ani, Răuță a venit în vara anului trecut la FC Hermannstadt, pentru care a evoluat în 16 partide, însă doar o singură dată a fost integralist.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

Medialcare24

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA