Tribuna
(ACTUALIZARE) A semnat! Ianis Stoica e al Sibiului (cel puțin) 3 ani și jumătate! Cel mai bun U21 din acest sezon preia de la Petrescu tricoul cu numărul 7 (VIDEO)
Ovidiu BOICA
1575 vizualizari
(ACTUALIZARE) A semnat! Ianis Stoica e al Sibiului (cel puțin) 3 ani și jumătate! Cel mai bun U21 din acest sezon preia de la Petrescu tricoul cu numărul 7 (VIDEO)

 

La câteva ore după ce a fost declarat liber de contract, Ianis Stoica a semnat cu FC Hermannstadt. În vârstă de 21 de ani, el a fost desemnat cel mai bun ”under 21 din Superligă în prima parte a acestei ediții de campionat, iar acum ajunge sub comanda lui Marius Măldărășanu după ce, în prima parte a sezonului, a fost împrumutat de FCSB la ”U” Cluj. 
Fiul fostului stelist Pompiliu Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la FC Hermannstadt, cel pe care l-a îmbrăcat până acum Petrișor Petrescu.
Ianis Stoica ar putea debuta pentru noua sa echipă duminică, 11 februarie, la meciul d epe teren propriu cu Petrolul Ploiești, din etapa a XXV-a a Superligii.
Anunțul a fost făcut de clubul de pe ”Munciipal” pe rețelele de socializare:
”Ianis este aici! Ianis Stoica e la #FCH! 
Ianis Stoica a fost desemnat cel mai bun fotbalist român Under 21 în prima parte a acestui sezon, în care a evoluat pentru Universitatea Cluj-Napoca. Pentru clujeni, Ianis a înscris 9 goluri și a oferit 4 pase de gol în toate competițiile. Pe CV-ul său se mai regăsesc echipe ca Dunărea Călărași, Petrolul Ploiești, Metaloglobus, CSM Slatina și FCSB (60 de meciuri, 10 goluri, 6 pase de gol). Ianis Stoica are 21 de ani, este atacant, dar poate evolua și pe ambele părți laterale în linia ofensivă. Ianis a semnat un contract valabil pe 3 sezoane și jumătate. Tânărul este cotat la suma de 1.000.000 de euro pe site-urile de specialitate. 
Ianis Stoica va purta tricoul cu numărul 7 la A.F.C.Hermannstadt”.

Video cu prezentarea lui Ianis Stoica la FC Hermannstadt e AICI

 

 

(ȘTIRE INIȚIALĂ)

Transferul lui Ianis Stoica la FC Hermannstadt a primit undă verde după ce jucătorul a fost declarat liber de contractul pe care-l avea cu liderul clasamentului Superligii, FCSB.
Întrunită astăzi, Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a decis:
”STOICA IANIS ILIE vs. FC FCSB SA - Încetare raporturi contractuale. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 07.02.2024. Pronunțată în ședință nepublică în data de 07.02.2024, la sediul LPF. Definitivă”.
Astfel, jucătorul care a evoluat în prima parte a sezonului sub formă de împrumut la Universitatea Cluj, se poate transfera la echipa sibiană.
Ianis Stoica este eligibil regulii U21, iar în actualul sezon a înscris nouă goluri pentru echipa ”șepcilor roșii”, dintre care cinci în Superligă.
Tot în ședința de astăzi, alți trei jucători, care au făcut parte, în prima parte a sezonului, din lotul lui Măldărășanu au fost declarați liberi de contract. Este vorba despre Petrișor Petrescu, mijlocașul urmând să continue în Liga 2, la FC Argeș, Cristi Bărbuț și Adrian Petre.
”Încetare raporturi contractuale. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 07.02.2024. Pronunțată în ședință nepublică în data de 07.02.2024, la sediul LPF. Definitivă”, sunt deciziile date în cazul celor trei.

 


comentarii
3 comentarii

Va pleca în vară. Maxim 400.000 euro... Că noi trebuie sa vindem repede... Că branza-i scumpă...
Un suporter...de rezultat
08.02.2024 12:34
Sa dea Domnul sa fie ce vrem... Incep sa aud ca le are cu pacanelele, foarte trist...
Eu, sibianul
08.02.2024 14:15
D-nu Boica , nu știu de unde le scoateti:Petrescu a plecat la FC Argeș împrumut până în vară , unde scrie ca i-a fost reziliat contractul???
10.02.2024 16:53
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA