FITS 2024
Tribuna
ACS Champions, în semifinalele Campionatului Național U 13 de volei. Sibiencele ar putea întâlni campioana en-titre Craiova în următorul meci
Ovidiu BOICA
545 vizualizari
ACS Champions, în semifinalele Campionatului Național U 13 de volei. Sibiencele ar putea întâlni campioana en-titre Craiova în următorul meci

 

Echipa pregătită de Sabin Sopa și Andrei Banciu a câștigat cu 3-0 cel de-al treilea meci din Seria A la Campionatul Național U13 de volei, cu CSM Focșani, astfel că se califică în semifinale de pe locul secund. În penultimul act, ACS Champions o va întâlni pe prima clasată în Seria B, care va fi cunoscută în această seară, după ultimele meciuri. Cu două victorii din tot atâtea jocuri, SC Volei Craiova, campioana en-titre, va fi cel mai probabil următorul adversar al ”panterelor”.

Cu Focșaniul, sibiencele au câștigat primul set cu 25-23, pe al doilea cu 25-22, închizând meciul cu 25-19 în ultimul set.

ACS Champions are 6 puncte la finalul fazei grupelor, clasându-se după CSM Lugoj, care a câștigat și al treilea meci, scor 3-1, cu Dinamo. Bănățencele au 8 puncte, iar ultimele două clasate, Focșanil și Dinamo, câte două.

“Probabil vom juca cu CSV Craiova, care este o echipă puternică, cu multe succese la activ.

Fetele noastre sunt conștiente de dificultatea meciului, dar sunt hotărâte să dea tot ce au mai bun”, a declarat Sabin Sopa, antrenorul echipei sibiene, după victoria cu CSM Focșani.

Meciul din semifinale al fetelor pregătite de Sopa și Banciu este programat sâmbătă, la ora 18:00.

“Avem încredere în abilitățile și determinarea fetelor noastre de a face față acestui test. Indiferent de rezultat, suntem mândri de parcursul lor și de spiritul lor luptător”, a adăugat Sabin Sopa.

Lotul ACS Champions pentru turneul final al Campionatului Național de minivolei este alcătuit din Adela Vasilescu, Natalia Cârstea, Daria Marina, Sophia Neghină, Maria Toacșe, Denisa Șarlea, Teodora Skladal, Izabella Gâță, Cristina Mureșanu, Rebecca Bârză, Dariana Mărginean, Carla Militaru și Aylin Albu.

 

 

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica