Tribuna
A venit iepurașul! FC Hermannstadt, victorie MARE la Voluntari! Belu-Iordache, gol spectaculos, cu călcâiul!
Ovidiu BOICA
834 vizualizari
A venit iepurașul! FC Hermannstadt, victorie MARE la Voluntari! Belu-Iordache, gol spectaculos, cu călcâiul!

Echipa sibiană a câștigat, astăzi, cu scorul de 1-0 meciul disputat pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari cu echipa locală. Unicul gol a fost marcat de Claudiu Belu-Iordache în ultimul minut al reprizei întâi.

Ilfovenii au trimis de două ori în bară în primul sfert de oră (7, 11), prin Betancor. În minutul 20, Alexandru Vlad l-a faultat în propriul careu pe Belu-Iordache, dar ”centralul” Marian Barbu i-a dat ”galben” sibianului, în loc de lovitură de la 11 metri.

Belu-Iordache și-a luat revanșa în ultimul minut al reprizei întâi. Fundașul dreapta al lui Hermannstadt i-a luat fața lui Vlad, la centrarea în cros a lui Petrescu, dar a preluat defectuos din careul mic, însă a revenit și a trimis spectaculos în poartă, cu călcâiul, de la doar 2 metri.

Antrenorul Eugen Beza a folosit următoarea formulă de echipă: Cristiano - Scarlatache, Viera, I. Stoica, Opruţ (Vodă ’87) - Belu, Dâlbea, Addae (Pires ’88), Sîntean (Alhassan ’63) - Aosman (Petrescu ’37) - Yazalde (Aralica ’87).

În urma acestei victorii, FC Hermannstadt a urcat din nou pe loc de baraj (14), cu 19 puncte. Sibienii joacă, în etapa a VI-a a play-out-ului, la Mediaș, cu FC Viitorul, miercuri, 5 mai, de la ora 14:15.

comentarii
7 comentarii

Pe site Liga 1 s-a postat 0-0!!!
Rambu
03.05.2021 12:27
Victoria Gaz Metanului cu Hermannstadt a fost oxigen pentru medieseni(ca si cu boala covid).Lupta la retrogradare se incinge ,si Mediasul putand intra in hora.Mediesenii pot sa ii dea o prima babana Primaritei Sibiului ,care a ingropat echipa fortand-o sa joace practic in deplasare tot timpul. Primarita construieste piste de biciclete pentru sultanul de la Bucuresti care a fost o nulitate in sport cand era tanar si acum da cu racheta de tenis si pedaleaza in gol la Cotroceni.I-am votat pe acesti doi politicieni, deoarece se vede ceva dupa ei ,dar au pus sportul sibian (in special fotbalul) pe butuci neasigurand un stadioun competitional.Mare deceptie ca ei nu percep ca FOTBALUL e sportul REGE.
JIM
03.05.2021 13:40
Pt.JIM: Te-ai dat de gol, ai votat cu V.V. Dancila !
Care a fost biciclista de frunte si campioana la futsal !
Zanghezur
03.05.2021 14:49
@Jim: Cel mai bine e sa fi presedinte al SUA : ai leafa buna si mergi la serviciu pe jos !
Pixelbrei
03.05.2021 14:57
Un gol cu calcaiul ar trebui sa conteze drept ...DOUA goluri ! Caci un asemenea gol e plin ( ! ) de spectaculozitate !
lglvotk
03.05.2021 15:03
Fotbalul e sportul REGE ,numai ca noi suntem REPUBLICA !!
Xanana Guzmao
03.05.2021 15:11
Sant ardelean pur sange,am votat doar cu PNT-CD si PNL-dupa ei nu ma topesc ,dar sant pro-europeni si cu Johannis la Sibiu.Cu sudistii(in special olteni) NU am votat si nu voi vota niciodata(PSD,AUR,PRO-Romania,PMP).
LUI ZANGHEZUR de la JIM
03.05.2021 17:04
Din aceeasi categorie
Sevis - din Marginimea Sibiului

Somarest

venactiv

Comunicat de presa policrom

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
PORTAL MEDICAL
Postare anunturi
Licitatie publica

accentmedia