Tribuna
PNL
A revenit Baba Alhassan. Ionuț Stoica, doar pe bancă
b.o.n.
1384 vizualizari
A revenit Baba Alhassan. Ionuț Stoica, doar pe bancă
© Facebook Sepsi OSK Sf. Gheorghe

 

Cei doi jucători ai lui Hermannstadt care au lipsit o perioadă mai lungă din cauza unor accidentări, Baba Alhassan și Ionuț Stoica, au luat loc pe banca de rezerve la Sf. Gheorghe. Mai mult, ghanezul a fost introdus de antrenorul Marius Măldărășanu la pauză, în locul căpitanului Petrișor Petrescu.

Baba Alhassan n-a rupt gura târgului, cum se spune, la revenirea pe gazon. Mijlocașul a vrut să rezolve prea multe, însă realizările sale au fost puține, semn că mai are de așteptat până să atingă din nou forma din prima parte a sezonului, când marcase șase goluri.

Baba Alhassan a evoluat ultima dată pe 10 decembrie, la revenirea sibienilor pe Stadionul ”Municipal”, în victoria cu Farul. El a fost inclus în primul ”unsprezece”, dar la pauză i-a lăsat locul lui Saeed Isaah, celălalt ghanez din lot. Cu CFR Cluj, o etapă mai târziu, a fost doar rezervă, iar în pauza de iarnă s-a accidentat la o miuță, fiind operat în Turcia, acolo unde făcuse deplasarea cu echipa, în cantonamentul din Antalya.

Ionuț Stoica n-a mai jucat încă de pe 3 decembrie, când s-a accidentat în meciul de la Voluntari, pierdut cu 3-0, în etapa a XIX-a a Superligii. El ar putea reveni pe gazon marți, când FC Hermannstadt joacă pe ”Municipal” cu ”U” Cluj, mai ales că Antoche a greșit grav la ambele goluri ale lui Sepsi OSK. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica