Tribuna
Sevis
7 medalii pentru ”titanii” sibieni la Naționalele de skandenberg
Ovidiu BOICA
1024 vizualizari
7 medalii pentru ”titanii” sibieni la Naționalele de skandenberg

 

Sportivii de la Clubul Sportiv Titanii din Sibiu, un club tânăr, înființat în urmă cu mai puțin de o lună, au obținut 7 medalii la Campionatele Naționale de skandenberg-armwrestling desfășurate la Rădăuți, între 4 și 6 iunie. Două dintre acestea au fost de argint, iar celelalte cinci, de bronz.

”Argint” au luat Luca Bica și Tiberiu Buta. Buta a mai cucerit și o medalie de bronz, celelalte patru fiind obținute de Raul Bidiu, Cristina Piele, Johannes Schaser și Samuel Melente.

”Deși clubul este tânăr și fără un spațiu unde să se antreneze sportivii noștri, aceștia s-au pregătit pentru Campionatele Naționale fie acasă la unii dintre ei, iarna, într-o cameră de apartament, iar vara, în curtea unui alt coleg. Rezultatele sunt bune, pe măsura așteptărilor. Am cucerit 7 medalii, două de argint și 5 de bronz. De asemenea, am avut clasări în primii 6 la categoriile de seniori, la care au participat campioni europeni și mondiali, printre care și Ion Oncescu. Clubul nostru are în plan, pentru viitorul apropiat, să găsească un spațiu unde să poată primi tineri și tinere care vor să practice acest sport, precum și persoane cu dizabilități care își doresc să afle tainele acestui sport și - de ce nu? - să facă performanță”, a declarat unul dintre cei care au pus bazele clubului Titanii, Gabriel Nicoară.

La această ediție a Campionatelor Naționale, la care oaspete de onoare a fost John Brzenk, un american considerat cel mai bun armwrestler din toate timpurile, fiind inclu în ”Cartea recordurilor”, Titanii a participat cu un lot de 20 de sportivi.

”ACS Titanii Sibiu a fost înființat din pasiunea pentru skandenberg de mine, împreună cu Dorin Toader și Beniamin Blăjan. În luna martie am început demersurile pentru înființare și, la mijlocul lunii mai, actele au fost finalizate, clubul obținând identitatea sportivă. Înainte de înființare, sportivii noștri au mai participat la competiții, dar pe cont propriu, cu rezultate la Campionatale Naționale, în Cupa României și la alte concursuri de nivel național”, a mai spus Gabriel Nicoară.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
O istorie ragasita

sibiu-turism

Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Anunturi Tribuna

EVENIMENT TV

Comunicat_de_Presa_benef-finali-2 - finalizare

comunicat-incheiere-proiect-dabo

Vacanta Eurotrip
info
PORTAL MEDICAL
Licitatie publica

accentmedia