Tribuna
Hard Enduro Competition Sibiu
120 de concurenţi la start
120 de concurenţi la start
Un număr de 120 de concurenţi s-au înscris la cea de-a şasea ediţie a Hard Enduro Competition Sibiu 2012 (HECS), care va avea loc, de astăzi până duminică, în jurul Sibiului.
Concursul de hard-enduro Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) 2012 începe astăzi, la ora 19.00, cu un prolog, în parcarea Shopping City Sibiu, 120 de participanţi fiind înscrişi în cele două clase, Hobby şi Pro.
"Pentru Prologul din acest an am amenajat un traseu care, cu siguranţă, le va da bătăi de cap concurenţilor, însă publicul va fi răsfăţat. Spectatorii vor avea ocazia să asiste la sesiunile de calificări de-o parte şi de cealaltă a circuitului, să urmească imagini live proiectate pe un ecran LED. Scopul este acela de a prezenta ce înseamnă cu adevărat o asemenea competiţie, ce obstacole au de trecut participanţii pe traseele off-road şi de ce moto enduro are din ce în ce mai mulţi adepţi", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Paul Frăţilă, unul dintre organizatori.
Traseul Prologului din acest an a fost construit din obstacole artificiale, concurenţii fiind nevoiţi să parcurgă un circuit închis de 250 de metri lungime, presărat cu 14 obstacole distincte, compuse din lemn, piatră, nisip şi cauciucuri.
După Prologul din această seară, care va stabili ordinea de plecare în cursa propriu-zisă, urmează două zile de traseu off-road în jurul Sibiului. În prima zi, spectatorii îi pot vedea pe concurenţi între Sadu şi Râul Sadului (30 kilometri de Sibiu) şi în apropiere de localitatea Cisnădioara (zona Piatra Broaştei, la 15 kilometri de Sibiu).
Duminică, concurenţii pot fi văzuţi începând cu ora 10.00, în apropiere de cabana Curmătura Ştezii şi în zona cabanei Mai.
HECS 2012 este o competiţie sportivă organizată cu scopul de a promova moto-enduro-ul în rândul tinerilor şi de a-i îndruma spre performanţă într-un mod responsabil.
comentarii
1 comentarii

Alearga prin paduri si sperie vinatul,distrug potecile,si asta pentru ca cei din strainatate nu au voie sa faca asa ceva in tara lor.Acolo sunt legi nu joaca
sibian
06.07.2012 20:34
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA