Continental
Tribuna
APIA eliberează adeverinţe pentru SAPS 2014
Ioan VIDRIGHIN
1160 vizualizari

Directorul executiv al Centrului Judeţean APIA Sibiu, ing. Teodor Haţegan, ne infor­mează că, din această lună, se eliberează adeverinţe pentru beneficiarii Schemei de Plată Unică pe Suprafaţă – Campania 2014, fermierilor care intenţionează să acceseze credite pentru finanţarea activităţilor curente, de la Băncile care au încheiat Convenţii cu  APIA.
Pot beneficia de această adeverinţă toţi fermierii sibieni care nu au picat la controlul pe teren. Fermierii selectaţi la controlul pe teren (clasic sau teledetecţie) pot primi această adeverinţă numai după finalizarea acestor controale.
În adeverinţă se vor menţiona suprafaţa determinată pentru plată în cadrul schemei SAPS şi faptul că beneficiarul nu face obiectul excluderilor de la plată la data emiterii acesteia, precum şi că îndeplineşte condiţiile generale pentru acordarea sumelor cuvenite, în conformitate cu legislaţia în vigoare.
Valoarea creditului va fi de până la 90% din suma cuvenită aferentă SAPS, respectiv 120 euro/ha, denominată în lei astfel: pentru creditele acordate de Banca Creditoare până la data de 29.09.2014 inclusiv, la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrală Europeană la data solicitării creditului; pentru creditele acordate de Banca Creditoare începând cu data de 30.09.2014 inclusiv, la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrală Europeană din data de 30.09.2014.
Cursul leu/euro comunicat de Banca Centrală Europeană poate fi descărcat de la adresa http://ecb.int/stats/exchange/eurofxref/html/index.en.html.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia