Tribuna
Tripleți la Maternitatea Sibiu. 1360 grame are cel mai mic
16048 vizualizari
Tripleți la Maternitatea Sibiu. 1360 grame are cel mai mic

Primii tripleți din ultimii trei ani s-au născut astăzi la Maternitatea Sibiu. Mama este o femeie de 28 de ani din județul Brașov, iar cei trei s-au născut la orele: 10:40 un băiat de 1560g, 10:42 o fată de 1400g și 10,46 un băiat de 1360g.

Tripleții vor rămâne internați în cadrul Compartimentului de Terapie Intensivă Neonatală sub supraveghere de specialitate, atât timp cât va fi nevoie.


”Nașterea s-a realizat prin operaţie cezariană efectuată de către Dr. Ioan - Olimpiu Mureșan, medic primar specialitatea obstetrică-ginecologie. Nașterea s-a realizat prematur datorită ruperii membranelor. Operația a decurs în codiții foarte bune. Cei trei nou-născuţi, doi băieți și o fată au fost aduși pe lume de o femeie de 28 de ani din județul Brașov. Copiii sunt primii tripleți născuți la maternitatea SCJU Sibiu din anul 2013 încoace”, se arată într-un comunicat al Spitalului Clinic Județean Sibiu.
Maternitatea SCJU Sibiu este una dintre cele mai moderne din România, după ce a traversat un proces complex de reabilitare şi modernizare în valoare de aproape 26 de milioane de lei, încheiat integral în 2015. Acesta a fost gestionat de Ministerul Sănătăţii printr-un program de finanţare de la Banca Mondială şi Banca Europeană de Investiţii.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia