Tribuna
Farmaciile Polisano Pharma își așteaptă pacienții cu surprize de Sărbători
ADVERTORIAL
21974 vizualizari
Farmaciile Polisano Pharma își așteaptă pacienții cu surprize de Sărbători

Ca în fiecare an, în preajma Craciunului și a sfârșitului de an, farmaciile Polisano Pharma își așteaptă pacienții pentru a le răsplăti fidelitatea și încrederea acordată, cu un cadou consistent - surpriză.


Farmaciile Polisano Pharma din județul Sibiu au fost, încă de la începuturi, un grup distinct, cu propria identitate și direcție de dezvoltare în cadrul grupului de firme Polisano. Deși farmaciile din celelalte județe au fost vândute, farmaciile Polisano Pharma din Sibiu sunt în continuare alături de pacienții sibieni, de 20 de ani, atât pe teritoriul orașelor Sibiu și Cisnădie, cât și în patru localități apropiate.


Polisano Pharma este un lanț de 19 farmacii care s-a dezvoltat pe plan regional doar în beneficiul pacienților și a rămas în continuare, prin devotamentul tuturor, fidel valorilor sale: grijă și încredere pentru pacient.


Pentru că tot ce înseamnă Polisano Pharma a fost construit împreună cu sibienii, conducerea firmei dorește să anunțe faptul că farmaciile din Sibiu nu sunt vândute, ci vor rămâne ale Sibiului și alături de cei peste 65.000 pacienți care le trec lunar pragul.

comentarii
3 comentarii

Chiar ma bucur pentru treaba asta, ca avem in Sibiu farmaciile astea , ca sunt asa farmaciste de treaba , niciodata nu am apelat la ele fara sa ma ajute, sunt sufletiste si de incredere.. de ani de zile ma duc la farmacia Polisano si imi place foarte mult cum sunt tratat.Felicitari.
Iancu
13.12.2016 16:20
lanturile de farmacii sant interzise in majoritatea tarilor UE
16.12.2016 15:09
Surprize de sarbatori...adaosuri 80% ,urmate de reduceri 30%...
mobutu de bulawayo
05.12.2017 09:07
Din aceeasi categorie
sevis

ADR CENTRU

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Pastravaria Laita
Licitatie publica

accentmedia