Tribuna
PNL
Cum sa ai grija de parul tău într-un mod natural
Cum sa ai grija de parul tău într-un mod natural

Îngrijirea corectă a părului poate fi o provocare foarte dificilă pentru multe persoane, în ciuda faptului că există o mulțime de trucuri și mai ales de produse care pot fi folosite pentru ca părul să fie sănătos și cu un aspect plăcut.

De altfel, părul poate fi cea mai reprezentativă carte de vizită pentru o femeie, motiv pentru care suntem siguri că orice persoană își dorește să se preocupe în mod atent de sănătatea părului său.

Pentru persoanele care își propun să obțină o podoabă capilară de invidiat, am decis scrierea acestui articol în care vom prezenta mai multe trucuri prin intermediul cărora poți avea grijă de sănătatea și aspectului părului tău într-un mod cât se poate de natural.

 

Trucuri naturale pentru îngrijirea părului

Orice persoană își dorește să folosească doar produse naturale pentru frumusețe, iar asta deoarece acestea sunt mai prietenoase, nu au efecte adverse nedorite, dar totodată pentru că se pot dovedi a fi foarte eficiente.

 

Vrei să descoperi care sunt metodele prin care te poți preocupa în mod natural de părul tău? Iată care sunt metodele pe care noi le recomandăm:

 

1. Folosește ulei de cocos

Există nenumărate produse naturale pe care le poți folosi pentru frumusețea părului tău, însă uleiul de cocos este poate unul dintre cele mai benefice.

Cu doar câteva lingurițe de ulei poți obține o minunată mască de păr cu ulei de cocos iar părul tău se va bucura enorm de tratamentul aplicat.

Lasă masca aplicată să acționeze timp de câteva ore iar astfel părul tău se va bucura de toate beneficiile pe care uleiul de cocos le poate oferi.

Încearcă și tu acest truc și suntem siguri că rezultatele nu te vor dezamăgi, motiv pentru care nu vei mai renunța la această rutină de întreținere a părului.

 

2. Avocado pentru un păr sănătos

 

 

Cel mai probabil știi deja că avocado este un aliment excelent pentru organism, dar te-ai fi gândit că poți folosi avocado și pentru sănătatea părului tău? Află că se poate!

Tot ce trebuie să faci este să cureți și să zdrobești un avocado copt. Mai apoi, amestecă avocado cu un ou, iar masca obținută trebuie aplicată pe părul ud.

Așteaptă minim 30 de minute ca masca să își facă treaba, iar în final te poți clăti.

Dacă vei face asta săptămânal, te vei putea lăuda apoi cu un păr sănătos și atrăgător.

 

3. Untul poate fi foarte benefic pentru păr

Nu trebuie să uităm de unt, deoarece acesta poate fi un produs minune atunci când ai părul uscat.

Prin urmare, dacă vrei ca părul tău să beneficieze de mai multă strălucire, tot ce trebuie să faci este să aplici unt pe păr și să îl masezi cât mai atent.

După ce ai aplicat untul pe toată suprafața părului, folosește o cască de duș și lasă untul să acționeze timp de minim 30 de minute.

În final de poți spăla cu șamponul pe care îl folosești de obicei, clătește-te iar părul tău îți va fi recunoscător.

 

4. Oțet din cidru de mere

Oțetul este un produs minune în nenumărate situații iar el se dovedește a fi de mare ajutor și atunci când vine vorba de îngrijirea părului.

Mai precis, în acest sens vei putea folosi oțet din cidru de mere.

Folosește puțin oțet din cidru de mere în amestec cu două linguri de ulei de măsline și trei albușuri de ouă. Soluția obținută poate fi aplicată pe păr, iar mai apoi lăsată să acționeze cel puțin jumătate de oră.

Mai apoi, îți poți spăla părul în mod obișnuit. Dacă vei folosi acest truc natural, vei observa că părul tău nu va mai fi deteriorat.

 

5. Ceai verde și oțet de mere

 

 

Oțetul de mere poate fi folosit și în amestec cu ceai verde, iar astfel vei obține un tratament foarte eficient pentru părul deteriorat și mai ales în cazul în care scalpul tău este iritat.

Folosește o lingură de oțet de mere și o ceașcă de ceai verde rece, iar astfel vei obține un produs minunat pentru sănătatea părului tău.

Amestecă soluția obținută, las-o să acționeze timp de 5 minute iar mai apoi te poți clăti. Nimic mai simplu!

 

6. Zahărul brun și uleiul de măsline te scapă de mătreață

În final, nu trebuie să uităm de trucul care implică folosirea zahărului brun și uleiul de măsline pentru a scăpa de mătreață.

Nu ai nevoie decât de 2 linguri de zahăr brun și de o lingură de ulei de măsline. Omogenizează aceste două ingrediente iar masca obținută o poți aplica pe păr, masând ușor scalpul.

Această mască are nevoie de 20 de minute pentru a acționa, iar după 20 de minute poate fi îndepărtată.

Rezultatul final sigur îți va depăși toate așteptările!

Care sunt soluțiile tale naturiste pentru îngrijirea părului? Sperăm că recomandările de mai sus îți vor fi de ajutor!comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
DC

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica