Tribuna
15 copii vor fi operaţi pe inimă la Polisano de o echipă condusă de un reputat chirurg britanic
19056 vizualizari
15 copii vor fi operaţi pe inimă la Polisano de o echipă condusă de un reputat chirurg britanic
O echipă internaţională de medici, condusă de prof. Rob Martin, preşedintele Societăţii Britanice de cardiologie pediatrică, va veni la Sibiu în prima parte a lunii iunie 2017 pentru a realiza o serie complexă de intervenţii chirurgicale asupra a 15 copii din judeţele Sibiu, Alba, Braşov şi Timiş care provin din familii care întâmpină dificultăţi financiare, reprezentând cazuri sociale.

Pentru a veni în sprijinul acestor copii, Fundaţia Polisano împreună cu Spitalul European Polisano a invitat la Sibiu mai multe echipe de medici din Anglia şi Suedia, care, alături de doctorii Spitalului European Polisano vor realiza intervenţiile chirurgicale necesare. Costurile acestor intervenţii urmează a fi acoperite în urma unei campanii iniţiată de Fundaţia Polisano.
 „Prin intermediul acestei campanii, Fundaţia Polisano urmăreşte să acopere costurile dispozitivelor medicale necesare, precum valve, catetere şi diverse alte consumabile atât de necesare salvării vieţii acestor micuţi. Suma necesară este de aproximativ 30.000 de euro. Spitalul European Polisano face un efort pentru acoperirea unei părţi a cheltuielilor din cadrul acestei acţiuni, dar facem apel la generozitatea întregii comunităti sibiene pentru a salva vieţile acestor copii“, anunţă Cătălina Costache, directorul executiv al Fundaţiei Polisano.
 Intervenţiile chirurgicale sunt programate în aceste zile, la Spitalul European Polisano din Sibiu. Cei care doresc să sprijine această acţiune pot realiza donaţii în contul în lei al Fundaţiei Polisano, RO69BRDE330SV84826373300, deschis la BRD-GSG, cod SWIFT BRDEROBU.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia