Tribuna
Voicu rămâne în arest

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins cererea lui Cătălin Voicu de eliberare provizorie sub control judiciar, în dosarul în care a fost arestat preventiv pentru corupţie, informează Mediafax.
Decizia poate fi atacată cu recurs la Completul de nouă judecători al instanţei supreme.
Voicu a cerut ÎCCJ eliberarea sa provizorie, sub control judiciar, procesul judecându-se ieri. La dezbateri, Voicu a contestat interceptările din dosar şi înregistrările ambientale.
Voicu a mai reclamat presiunea mediatică „uriaşă" asupra cazului lui, el arătând că s-a ajuns până la situaţii de genul în care presa a aşteptat în faţa casei sale, copiii săi au fost şicanaţi la şcoală, iar starea de sănătate a părinţilor săi s-a agravat.
Cătălin Voicu a fost arestat în 30 martie sub acuzaţiile de trafic de influenţă în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată, participaţie improprie la infracţiunea de fals intelectual la legea contabilităţii, în legătură cu fapte de corupţie, în formă continuată. În această cauză au fost arestaţi preventiv, pentru 29 de zile, în noaptea de vineri spre sâmbătă, judecătorul Florin Costiniu şi oamenii de afaceri Marius Locic şi Costel Căşuneanu.
Tot ieri, Consiliul Superior al Magistraturii a decis suspendarea din funcţie a lui Florin Costiniu din funcţia de judecător al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), ca urmare a faptului că acesta a fost arestat preventiv.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA