Tribuna
USR şi Forţa Dreptei: moţiune împotriva ministrului Budăi
USR şi Forţa Dreptei: moţiune împotriva ministrului Budăi
© facebook/Marius Constantin Budăi

Uniunea Salvează România și Forța Dreptei au anunţat că au depus moțiune simplă împotriva ministrului  muncii, Marius Budăi.
"Marius Budăi, ministrul PSD al Muncii, a avut un singur rol: să salveze pensiile speciale. Să salveze pensia specială de 18.000 de lei a lui Nicolae Ciucă și a altora ca el. Chiar cu riscul de a pierde banii din PNRR pentru autostrăzi, școli și spitale.
Trebuia să vină cu o lege care elimină pensiile speciale, așa cum USR a negociat în PNRR. În schimb, legea trimisă în Parlament nu doar că nu le elimină, dar creează noi pensii speciale. Au crezut că pot păcăli Comisia Europeană cu asta, iar acum riscăm să rămânem fără bani europeni.
Tot Marius Budăi este ministrul care a lovit în cei mai săraci dintre români. Este autorul celei mai mari aberații fiscale: să muncești două ore, dar să plătești taxe cât pentru opt ore. Suprataxarea contractelor part-time a lăsat prea mulți români fără contracte de muncă. El trebuia să plece încă de anul trecut. Nu a făcut-o. Nu vrem să așteptăm până eșuează PNRR pentru a-l demite pe Marius Budăi. Banii pentru modernizarea României sunt mai importanți decât o mână de speciali din PSD și PNL", se arată pe pagina de facebook a USR. .

comentarii
3 comentarii

Da, ai grijă de Budăi / Cu nuiaua la fund dă-i !
22.02.2023 14:27
Budai hartuitorul de femei :)))))))))))))))))))))))
Pai bai Budai, cu fata asta hartuiesti femei?
Mai bine sperii ciori in parc,
Sau le mai tragi in cur cu-n arc!!!
Budai Don Juan
22.02.2023 14:51
Cel mai de stanga partid din Romania, USR-ul, se da de dreapta! Bai MARXISTILOR, comunistilor, stangistilor, nenorocitilor, iar umblati cu cioara vopsita si spuneti ca este papagal? Nici nu aveti curajul sa recunoasteti ca sunteti pardid ideologic de stanga, javre ordinare si mincinoase ce sunteti!
stanga-dreapta
22.02.2023 15:36
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica