Tribuna
PNL
Ultima şedinţă a actualului Senat, tot fără cvorum

Senatul s-a întrunit ieri în ultima şedinţă a actualei legislaturi, sub conducerea vicepreşedintelui Camerei superioare Parlamentului, Norica Nicolai, reuniunea fiind declarată închisă, din lipsa cvorumului, după aproximativ o jumătate de oră. Senatorii au decis să nu se mai reunească şi joi, când era programată ultima şedinţă a actualului Senat, informează Agerpres.
În faţa a circa 50 de senatori, Norica Nicolai a fost nevoită să grăbească încheierea şedinţei, sub presiunea negocierilor pentru formarea viitorului Executiv.
"Ar fi trebuit să fie un moment festiv, de bilanţ al activităţii noastre de patru ani. Dată fiind precipitarea partidelor politice de a asigura o formulă guvernamentală absolut necesară guvernării României, acest moment festiv nu va avea loc decât printr-o luare de cuvânt a mea în calitate de vicepreşedinte al Senatului în momentul de faţă", a spus Nicolai.
Ea a condus ultima şedinţă, ca urmare a faptului că preşedintele Senatului, Ilie Sârbu, nu a putut fi prezent, datorită participării sale într-o serie de întrevederi în cadrul grupului parlamentar al PSD.
Nicolai, care nu va mai face parte din viitorul Parlament, e de părere că activitatea Senatului a fost una fructuoasă, dar că acest for a fost supus unor acţiuni de decredibilizare.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
jidvei

qhouse sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia