Tribuna
Teo Trandafir şi-a lansat sediul de campanie

Candidata PDL pentru colegiul 19 din Capitală, Teo Trandafir, şi-a lansat ieri sediul de campanie, în prezenţa purtătorului de cuvânt Cristian Preda şi a deputaţilor Sever Voinescu şi Teodor Paleologu, informează Agerpres.  "Am fost acuzată în ultima vreme că nu ştiu politică deloc. Nu e chiar aşa. De-a lungul a 18 ani de televiziune am cunoscut personal cam toţi politicienii din România. I-am cunoscut, le-am înţeles punctele de vedere, am înţeles care sunt diferenţele de platformă, (...) nu sunt complet ruptă de fenomen", a spus Teo Trandafir, în faţa jurnaliştilor şi a militanţilor PDL. Ea a susţinut că singurul lucru care o diferenţiază de alţi politicieni este sloganul - "Mai mult suflet, mai puţină politică". El a msi declarat că experienţa mediatică poate fi utilă unui politician, dând exemplul unor europarlamentari foşti realizatori de televiziune şi criticând astfel argumentul contracandidatei Liliana Mincă. Preda a susţinut că Teo Trandafir va trebui să aibă apariţii mediatice la Realitatea TV şi Antena 3, în ciuda boicotului instituit de PDL asupra celor două televiziuni. După o oră de la lansare, la sediul de campanie a venit şi contracandidata sa, conservatoarea Liliana Mincă. Cele două s-au salutat, Liliana Mincă spunându-i lui Teo Trandafir că "Dumnezeu o va alege pe cea care este mai bună".
comentarii
3 comentarii

Nu stiu ce mai vrea si umflata de Teo ca,pana mai demult,ranjea pe la unele televiziuni cu mana intinsa sa-i de-a si ei un spatiu de emisie.De fapt in partide primespe toate gunoaiele, din cauza asta ne merge asa de bine.Toate rebuturile de la televiziune vin la diferite partide.
cabuta
12.04.2010 09:06
super politiciana cu aspect de scroafa gestanta,nemaiavind audienta s-a gindit sa mulga si de la bugetul de stat.Daca mergea ca independenta scrofeta avea mai multe sanse.
nelu
12.04.2010 12:57
Unde e colegiul asta 19 ? La Vanghelie ? Oricum aceasta bivolita pe franghie care altfel nu stia decat sa rageasca la TV ca un elefant in calduri ne va redresa tara asa cum s-a redresat pe ea !Bravo politicienilor !!
Colegiul 19
12.04.2010 18:15
Din aceeasi categorie
adi eco

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA