Tribuna
Scandal sexual la Consulatul României la Chişinău

Ion Nuică şi-a prezentat ieri demisia din funcţia de Consul al României la Chişinău, titrează Mediafax. Hotărârea sa a fost determinată de apariţia pe pagina de internet a unui cotidian a unui articol, însoţit de un film şi de câteva fotografii, care îl prezentau pe diplomat în ipostaze intime cu o femeie. Aceasta părea a fi angajată a consulatului.
Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt al MAE, a declarat că Nuică a fost chemat în ţară săptămâna trecută, luni prezentându-şi demisia. Cu toate acestea, Şerbănescu a ţinut să precizeze că diplomatul a fost chemat în ţară săptămâna trecută pentru motive care nu au legătură cu imaginile respective.
Nu este prima dată când diplomaţii români sunt implicaţi în scandaluri la Chişinău, pentru că în 2007, Alexandru Rus consulul român din vremea aceea a fost acuzat de autorităţile moldovene că ar fi luat mită în schimbul acordării de vize. După ce a fost chemat în ţară, Alexanxdru Rus nu a mai revenit la post. Totodată, în iarnă, un alt funcţionar din cadrul Consulatului român la Chişinău a fost acuzat de autorităţile moldovene, de implicare într-un caz de trafic de vize.

comentarii
2 comentarii

rushii astia imbecili, ne-au mancat cu 50 de ani de comunism....si acum fac la fel cu tot felul de mizerii si intrigi penibile si SECURITATEA BOLSEVICA E CU NOI....nesimtitii naibii....scuzati limbajul !
dorina Bucuresti
14.07.2009 01:12
ei si ce,nu-i nici primul si nici ultimul care face sex !!Asta a avut ghinionul sa fie prins.Altii insa???
...
14.07.2009 01:27
Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA