Tribuna
AFF
Regim extrem de sever pentru Elena Cârstea, înainte de operaţie
Vasile ANTIPA
1795 vizualizari

Înainte de a fi programată pentru intervenţia de înlăturare a anevrismului cerebral, Elena Cârstea trebuie să urmeze un tratament pentru glanda tiroidă.  Solista trebuie să respecte un regim alimentar strict, din care sunt  eliminate căpşunile, vinetele, varza, fasolea şi chiar salatele. De asemenea, ea are interdicţie la ciocolată, dulciuri şi coca-cola. Ce-i drept, Elena Cârstea a avut parte de un mic deliciu, pentru că a gustat din cozonacii pe care mama ei, Profira Cârstea, i-a făcut de îndată ce a venit în America. Stabilită în SUA de mai bine de trei ani, Elena Cârstea a renunţat la muzică, din cauza problemelor pe care le avea cu glanda tiroidă. Câteva analize amănunţite au scos la iveală o problemă mult mai gravă: un anevrism cerebral. Medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală urgentă, întrucât anevrismul se poate sparge, lucru care îi poate fi fatal. Elena va scăpa însă de cuţit datorită unuia dintre cei mai mari neurochirurgi din Miami, care o va supune unei proceduri de îndepărtare a anevrismului, şi anume embolizarea. Procedura constă în introducerea în anevrism a unei spirale electromagnetice, care produce închiderea acestuia.



comentarii
7 comentarii

vai de mine, dar cum sa renunte la capsuni?orice dar la capsuni sa nu renunte. acum cand e perioada capsunilor, si nici o masa a romanului nu e fara capsuni....
capsunaru
25.08.2009 08:08
Ei, lasa ca a uitat de capsuni si a servit cozonacel, de indata ce a sisit in Amrica mama ei.Ma intreb daca i-a facut buni.
Oare numai capsuni vor fi acolo in Miami?
Cozonica
25.08.2009 09:09
ce rai sunteti!Ce va facut Elena? Sa-i dea D-zeu sanatate,sa reziste si sa fie fericita pt. cele 2 fete ale ei.
anny
25.08.2009 12:01
Care va sa zica medicii isi baga spirala magnetica in anevrismul lu' Ileana lu' Cristea... Pai daca toti barbatii is niste porci... Adevarul e ca merita ca pe langa tiroida sa i se introduca si ceva ce au numa' porcii!
omu
25.08.2009 13:17
Sanatate si sa-i reuseasca operatia!
marius
25.08.2009 14:26
Doamne ai grija de ea,sin ajuto sa treaca cu bine.
Si nu ami fiti rai, ca nu stiti ce va ofera viata.
maia
25.08.2009 14:50
Doamne ai grija de ea,si ajuto sa treaca cu bine.
Si nu mai fiti rai, ca nu stiti ce va ofera viata.
Scuze am corectat
maia
25.08.2009 14:51
Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA