Tribuna
Recursul lui Andrei Plăcintă se judecă marţi

Curtea de Apel Bucureşti a stabilit pentru marţi, 14 decembrie, termenul pentru judecarea recursului lui Andrei Plăcintă la decizia prin care a fost arestat preventiv pentru acuzaţiile de tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, informează Agerpres.
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis pe 8 decembrie un mandat de arestare preventivă de 29 de zile pe numele lui Andrei Plăcintă, fiul senatorului PDL Sorina Plăcintă, într-un dosar în care acesta este acuzat de tâlhărie, loviri sau alte violenţe, distrugere, tentativă de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia judecătorilor a fost atacată cu recurs.
Procurorii au stabilit că pe 6 decembrie, în jurul orei 21,30, pe strada Berzei din Capitală, pe fondul unor neînţelegeri cu prietena sa, Andrei Plăcintă a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului tinerei, pe care l-a deteriorat.
În momentul în care în apărarea fetei au intervenit două persoane, dintre care una are calitate de martor iar cealaltă de parte vătămată, Andrei Plăcintă, aflat la volanul unui autoturism marca Renault, s-a urcat de mai multe ori cu maşina pe trotuar, cu intenţia vădită de a-i lovi pe cei doi.comentarii
2 comentarii

Eu l-aș condamna pe acest fiu de bani gata, lipsit de orice respect față de societate, la plata daunelor plus
Justitiarul
13.12.2010 00:28
si sa-l opereze dr. Ciomu...
mda
13.12.2010 09:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia