Tribuna
Purtătorul de cuvânt al CNAS, Daniel Osmanovici, a demisionat din cauză că "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem"

Purtătorul de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Daniel Osmanovici, a demisionat din funcţie, după ce premierul Viorica Dăncilă i-a cerut acest lucru, anunţă Mediafax.
Demisia lui Osmanovici survine după ce a spus că "oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem": "Cred că puteţi fi de acord cu mine că nu există pe lumea asta niciun sistem perfect. Mă refer în lume la orice sistem (...) Nu aş vrea să mă duc în această zonă apocaliptică, pentru că oamenii mor şi cu un sistem, şi fără un sistem, nu vreau să sune cinic, dar nu e o chestiune pe care să o spun că acum, dacă a picat sistemul, se întâmplă cele mai mari nenorociri de pe planeta Pământ fix în România", a afirmat Osmanovici.
Declaraţiile au fost lansate în contextul blocajului de peste două săptămâni al sistemului informatic al cardurilor de sănătate. Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a anunţat, pe 10 iulie, că platforma informatică a asigurărilor de sănătate este indisponibilă, astfel că toate serviciile medicale, medicamentele şi dispozitivele medicale se acordă în regim off-line

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia