Tribuna
Confesiuni marca Boc
Premierul nu şi-a scris niciodată demisia şi nu e comandat de Băsescu

Premierul Emil Boc susţine că nu şi-a scris niciodată demisia, chiar dacă au existat şi momente dificile, adăugând că nu este „un om care să dea bir cu fugiţii”, informează Agerpres.
„Nu sunt un om care să dea bir cu fugiţii si fac ceea ce trebuie pentru că sunt convins de sănătatea măsurilor pe care le luăm. Sunt convins că ele produc nemulţumire, din nefericire, dar la capătul drumului ştiu că va fi un rezultat pozitiv”, a declarat şeful Executivului, într-o emisiune difuzată duminică de Pro TV.
Premierul susţine că nu este „în stilul” preşedintelui Traian Băsescu să comande şi că relaţia sa cu şeful statului este una instituţională, în care întotdeauna sunt discutate soluţii şi alternative la problemele ţării.
„Nu a fost vorba niciodată de comandă (din partea preşedintelui Traian Băsescu - n.r.). Acest lucru pot să-l spun foarte clar şi răspicat. Nu este în stilul preşedintelui genul acesta de abordare, de a comanda. Întotdeauna discută alternative, soluţii, are un punct de vedere, dar dacă reuşeşti să-i oferi contraargumente întotdeauna găseşte soluţia cea mai bună împreună cu partenerii cu care discută. Un gen de relaţie de acest gen avem în abordarea problemelor ţării”, a afirmat şeful Executivului.
Premierul a subliniat faptul că relaţia sa cu preşedintele este una instituţională, bazată pe un parteneriat în interesul României, adăugând că şeful statului nu-i dă ordine, ci discută soluţii.
"Nici poveste. Este o relaţie instituţională, corectă, bazată pe un parteneriat în interesul României. Am avut multe poziţii diferite, dar, în urma discuţiilor şi a negocierilor şi a analizelor pe care le-am făcut împreună cu ceilalţi, am luat după aceea o decizie în comun. Dar prin faptul că nu ne certăm, asta nu înseamnă că noi nu avem discuţii pe soluţiile pe care le promovăm", a spus Boc, întrebat dacă preşedintele Băsescu îi dă ordine.comentarii
4 comentarii

bravo lui, ce om ar fi acela care ar impune niste masuri ordonate de cineva si le-ar suporta pe pielea lui.tot respectul ce ti se cuvine ca lider
sasa
13.12.2010 08:50
mare mincinos pai se vede foarte clar ca nu face nimic de la sine ci numai la comanda sefului
sib
13.12.2010 09:22
in situatia asta chiar ca e de compatimit ! Daca atat la dus propriul lui cap sa faca pentru tara asta, mai bine se lasa condus de Marinache !
x
13.12.2010 14:05
Premierul se consulta cu presedintele in diverse situatii in care sunt discutate solutii si alternative la problemele tarii.Respecte pt lider
VARLAAM
13.12.2010 17:22
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia