Tribuna
PNL
Ministrul Teodorovici anunţă "viaţă grea" pentru miniştri
Ministrul Teodorovici anunţă

Preşedintele Executiv al PSD, Eugen Teodo­ rovici, a spus că va trebui să fie intransigent cu membrii partidului şi ai Guvernului. El a afirmat că miniştrii vor avea o viaţă grea şi că aceştia vor trebui să respecte lucrurile pe care şi le asumă.
 "Trebuie să schimbăm anumite lucruri şi noi în felul nostru de a fi, şi în partid, dar şi la nivelul guvernării. Colegii mei, miniştrii, vor avea o viaţă grea. Acum, şi ca preşedinte Executiv, am această obligaţie faţă de partid, faţă de dumneavoastră, de guvern şi în primul rând pentru ţară. Să fim intransigenţi cu ai noştri, cu noi. Miniştrii îşi asumă anumite lucruri şi trebuie să le facă la ziua şi la ora la care şi-au asumat acest lucru. Nu trebuie să avem niciun fel de îngăduinţă pentru cineva care vrea să fie ministru, dacă înţelege ce înseamnă această funcţie. E cam greu, dar se lucrează în acest sens şi sper să vedem şi efectele imediate, altfel vor veni alţii care vor înţelege acest lucru", a declarat Eugen Teodorovici, citat de Mediafax.
El a adăugat că PSD trebuie să coboare printre oameni şi că "o primă mare greşeală" e că partidul s-a rupt şi a plecat de lângă oameni. "Poate funcţiile, puterea şi scorurile ne-au făcut să fim altfel decât ar fi trebuit să fim, lângă oameni. Trebuie să vorbiţi de realizări, doamne şi domni primari, în afara partidului nostru pentru a face oamenii să vadă clar ce am făcut noi şi ce au făcut alţii. Acest partid este cel care a făcut pentru ţară", sa pus Teodorovici.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
qhouse sibiu

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

Comunicat lansare „Inovare prin informatizare la nivelul Consiliului Judetean Sibiu

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia