Tribuna
AFF
Militar american rănit la Babadag

Un militar american de la baza Mihail Kogălniceanu, a fost rănit în timpul unei aplicaţii în poligonul de la Babadag, informează MEDIAFAX. Acesta a suferit fracturi multiple ale oaselor mâinii şi antebraţului drept şi o contuzie la piciorul drept, după ce o grenadă de antrenament i-a explodat în mână.
Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Liliana Tuţa, militarul american a suferit un traumatism complex al mâinii drepte, cu fracturi multiple ale oaselor mâinii, precum şi o fractură deschisă a osului radius de la antebraţul drept. De asemenea, el a mai suferit o contuzie uşoară la piciorul drept. Starea militarului american este stabilă, viaţa sa nefiind pusă în pericol, iar el nu a suferit amputaţii la degete sau la mâna dreaptă şi nu este în pericol de a-şi pierde mâna sau antebraţul, deşi rana este destul de serioasă.
Potrivit ofiţerului de Relaţii Publice al Joint Task East Force, Manuela Stroescu, accidentul s-a petrecut ieri dimineaţă, în jurul orei 10.35, în Poligonul Babadag, , militarul american fiind rănit uşor, viaţa lui nefiind pusă nicio clipă în pericol. Primele informaţii arată că rănirea militarului american a fost provocată de o grenadă, în timpul unui antrenament.
Oficialii americani au anunţat că grenada de antrenament i-a explodat acestuia în mână, militarul fiind transportat la spitalul constănţean cu un elicopter.
Incidentul este, în prezent, investigat de către o comisie formată de conducerea exerciţiului militar.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA