Tribuna
PNL
Ioan Cindrea: Nu îl schimbăm pe Dan Nica

"Schimbarea vicepremierului şi a ministrului de Interne, Dan Nica nu este o problemă reală, ci o provocare făcută de preşedintele Traian Băsescu şi de partenerii noştri de coaliţie, PD-L-ul. Poziţia noastră este clară şi fermă: nu îl schimbăm pe Dan Nica. Cât despre varianta oferită de preşedintele Traian Băsescu, respectiv înlocuirea ministrului Nica cu un independent sau cu un reprezentant al opoziţiei, nu este o soluţie, este o aiureală şi o nouă provocare. Este regretabil că presedintele Traian Băsescu şi PD-L-ul nu înţeleg că principala noastră preocupare acum este scoaterea ţării din criză şi rezolvarea problemelor reale ale cetăţenilor, nu cearta", susţine preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.
Potrivit liderului PSD Sibiu, Traian Băsescu este singurul care a declanşat şi care poate să oprească criza politică la care s-a ajuns. "Actualul preşedinte trebuie schimbat, pentru că face un joc politic iresponsabil. Cu cât continuă criza politică, cu atât se adânceşte criza economică. Dacă se va rupe Coaliţia şi acest guvern, este vina lui Traian Băsescu. Este al treilea guvern pe care Traian Băsescu încearcă să-l distrugă. Pentru Traian Băsescu, pasul următor este debarcarea lui Boc. Acest preşedinte este dispus să-şi sacrifice ţara, partidul şi premierul pentru a-şi păstra funcţia. Premierul Boc nu face nimic de capul lui şi acest episod este de fapt creat tot de Traian Băsescu. Obsesia fraudării este la palatul Cotroceni. Traian Băsescu ştie că va pierde alegerile. Este cel care a vorbit în 2004 despre fraudarea alegerilor. Prin acest joc, Traian Băsescu încearcă să acopere un mandat ratat. Este un nou episod din telenovela pe care Băsescu o aduce pe ecranele televizoarelor atunci când are ceva de acoperit", se arată într-un comunicat de presă al PSD Sibiu.
comentarii
5 comentarii

M-as bucura sa te zboare pe tine domnu parazit Cindrea!
Hoti cei mai mari sint si se gasesc in PSD!!!
Pensionar
01.10.2009 00:43
Bravo d-le pensionar!!!In cuvinte putine ai spus tot adevarul.
alt pensionar
01.10.2009 08:37
Tineti minte cinci cuvinte: PSD_ul iar ne minte !!!
gos
01.10.2009 12:32
na domnul Cindrea , cu tot efortul si puterea ta nea Nica nu mai este ministru !,Voi cu prostia si ambitia voastra PSD faceti tara praf !Rusina sa va fie !pentru un om jertfiti tara !Ipocritilor!fugiti cit vedeti cu ochii , pina nu e prea tirziu!!!!
sibian
01.10.2009 17:58
Afara cu pesedei care au pus laba pe Sibiu
samu
01.10.2009 21:47
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia