Tribuna
PNL
Ioan Cindrea: La mulţi ani tuturor pensionarilor!

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, am deosebita plăcere să le urez părinţilor şi bunicilor noştri, multă sănătate şi să le spun că voi continua să mă bat pentru ei. PSD-ul nu-i uită nici de ziua lor şi le promite că pensiile vor creşte în continuare, lucru necesar, mai ales în aceste vremuri de criză economică. Este rolul meu ca şi deputat şi al nostru, ca şi cel cel mai mare partid din România să nu îi uităm pe cei mai în vârstă decât noi. Sunt bucuros că am reuşit să ne păstrăm angajamentele şi faţă de pensionari. Datorită PSD-ului, punctul de pensie va creşte de astăzi cu cu două puncte procentuale, iar pensia socială minimă garantată creşte şi ea de la 300 la 350 lei.

Preşedintele PSD Sibiu, deputatul Ioan Cindrea.
comentarii
6 comentarii

Bai frate Cindrea da ce tare esti !astea 2% sint egale cu zero ,creste pensia cu 2% si gazul , curentul, impozitul si alte utilitati cresc cu 20% fac ceva pe 2% al tau! Oricum te consider cel mai mare parazit al judetului!De ani de zile te invirti numai in jurul ciolanului,mai ai putin si ajungi la os , si te vad eu dupa aceea cum te bucuri si tu de cei 2%!
pensionar
01.10.2009 00:39
i fi vreun pseudopensionar pd-l-ist devreme ce aiconsideraţii de genul ăsta, dar dacă nu era DOMNUL CINDREA care să propună majorarea punctulu de pensie şi a pensiei, făceai şi astăzi ca aşazis şeful vostru de partid : POC!
pt pensionar
01.10.2009 08:01
Multumim pt.gandurile frumoase si sa ne sustineti in continuare!
Pensionara ex-sibianca
01.10.2009 10:05
e ziua pensionarilor sau a oamenilor varstnici? nu inteleg eu am 50 de ani si sunt in pensie dar nu ma sint in varsta ,dar ce sa mai vorbim de punctul de pensie 2%nici nu se simte ca atunci va mai dam o 100 de lei vorbesc de oameni care au muncit ca cei care nu au muncit au pensii babane mai ales cei din conducerea tari sunteti de acord cu mine?
o pensionara tanara
01.10.2009 12:47
Vai domnule pensionar ce mult se scimba viata dumnitale cu cei 2% , ma bucur pentru dumneata , am impresia ca dumneata ai primit o super pensie de la CAP !! Taranule nu sti pe ce lume traiesti , te prosteste Cindrea cu boieri de la PSD pina in ultimul moment !
Continua tot asa de oameni ca tine are nevoie tara !
Fraierule!!!!!
Ps. Cu 2% sa te incalzesti la iarna!!!!!1
Pentru domnul Pensionar de la ora 08:01
01.10.2009 13:20
PAI,,.,,. MMMM DA ,,, BAI FRATILOR SA INTELEGEM UN LUCRU, 2% PENTRU UN PENSIONAR CU PENSIE DE 5000 SAU 10000 ESTE CEVA...PENTRU CEI MAJORITARI CU PENSII INTRE 400 SI 800 UN STROP DE PLOAIE IN DESERT.....CONCLUZIE::::: INDIFERENT CINE AR VENII LA PUTERE NU OR SA FACA NIMIC,,, IN TARA ASTA NIMIC NU O SA MAI MEARGA VECI PURURI....ADEVAR TRIST DAR ADEVARAT
maus
01.10.2009 16:27
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia