Tribuna
INFO
INFO

Boc promite 30 de kilometri de autostradă

Premierul Emil Boc promite că până la sfârşitul anului vor fi finalizaţi 30 de kilometri din autostrada autostrada Bucureşti-Braşov, informează Realitatea TV. Tronsonul care va fi finalizat este cel cuprins între Moara Vlăsiei-Ploieşti a ţinut să sublinieze Boc, care spune că Guvernul dispune de resursele financiare necesare. Pe lângă cei 30 de kilometri de autostradă premierul mai dă asigurări privind finalizarea centurii ocolitoare a municipiului Ploieşti, până cel târziu în noiembrie.


Principele Radu nu vrea monarhie în România

Principele Radu al României a declarat că în cazul în care va câştiga alegerile prezidenţiale nu va încerca reinstaurarea româniei, informează Realitatea TV. Un motiv de întristare pentru Principe este lipsa temelor de substanţă din dezbaterea politică, în general şi din dezbaterea publică, în special. El a ţinut să sublinieze faptul că modelul său de preşedinte nu se aseamănă cu nici un tipar de şef de stat avut de România în ultimii ani.

Liderul nord-coreean, bolnav de cancer

Kim Jong-il, liderul nord-coreean ar putea să nu trăiască mai mult de cinci ani, pentru că suferă de cancer la pancreas, titrează Mediafax. Surse din cadrul serviciilor de informaţii de la Seul şi Washington, au transmis informaţii potrivit cărora, Kim Jong-il a primit diagnosticul de cancer de pancreas. Totodată, surse medicale de la Beijing, consideră că vârsta înaintată a liderului nord-coreean laolaltă cu rata ridicată a mortalităţii la bolnavii cu acest tip de cancer, îi reduc şansele de supravieţuire la cinci ani. Chiar dacă serviciul sud-coreean de informaţii a declarat că nu poate confirma informaţiile privind îmbolnăvirea lui Kim Jong-il, se crede că în acest moment el se află la reşedinţa sa din oraşul Wonsan, aflat în sud-estul Coreei de Nord, pentru a fi îngrijit.
Pentru că Phenianul a tensionat prin acţiunile sale nucleare relaţiile cu restul lumii, comunitatea internaţională este interesată de starea de sănătate a liderului, pentru că nu a fost făcut nici un anunţ oficial în privinţa succesorului regimului nord-coreean. Cu toate acestea, oficialii din cadrul serviciilor sud-coreene de informaţii, au arătat că Kim Jong-il l-a numit ca succesor pe fiul său cel mai mic, Jong-Un, în vârstă de 26 de ani.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA